G. Michaelas iki pat lemtingosios dienos lankydavo savo buvusio vaikino Anselmo Feleppa, kuris dar 1993 metais mirė nuo vėžio, mamą. Ilgus metus po jo mirties George'as vis aplankydavo Alice Petropolio kalnuose, praneša užsienio naujienų portalas Metro.co.uk.

Po G. Michaelo mirties, 89-erių Alice buvo viena pirmųjų, kuriai buvo pranešta ši žinia. Leidiniui „The Sun“ Alice pasakojo: „Aš jį labai mylėjau. Jei tai nebūtų nutikę Anselmo (jos sūnus anapilin iškeliavo 1993 metais – DELFI), jie iki šiol būtų buvę kartu. Net po mano sūnaus mirties jis mane lankydavo ir mylėjo lyg uošvę. Jis buvo nuostabus žmogus“.

Michaelas ir drabužių dizaineris Anselmo Feleppa susipažino prasilenkdami viešbutyje, 1990-aisiais. 2007 metais interviu BBC metu G. Michaelas yra sakęs, kad gyvenime buvo įsimylėjęs tris kartus: „Ir kas kartą, vos pamačius tą žmogų, kažkas viduje suvirpėdavo. Iš karto suprasdavau, kad turiu susipažinti su tuo žmogumi. Tas pats nutiko su Anselmo viešbučio foje“.

DELFI primena, kad G. Michaelas mirė Kalėdų dieną. Apie 53 metų atlikėjo mirtį pranešė jo atstovas spaudai: „Su didžiuliu liūdesiu pranešame, kad mūsų mylimas sūnus, brolis ir draugas George'as užgeso ramiai savo namuose Kalėdų laikotarpiu. G. Michaelo šeima prašo privatumo šiuo emociškai sunkiu laikotarpiu. Tolimesnių komentarų šia tema nebus“.

Užsienio žiniasklaidoje rašoma, kad G. Michaelo gyvybė užgeso Kalėdų popietę, 13 val. 42 min. Pareigūnai į atlikėjo namus buvo iškviesti prieš 14 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)