Pora laidoje buvo išties atsipalaidavę, juokavo, bučiavosi. Laidos filmavimo akimirkos greitai paplito socialiniuose tinkluose.

Gerbėjai pastebėjo neįtikėtinai jaunai atrodančią 67-erių A. Pugačiovą bei atkreipė dėmesį į, regis, neblėstančią sutuoktinių meilę.

A. Pugačiova viename interviu yra pasakojusi apie pažintį su M. Galkinu. Moteris tikino, kad pirmą kartą pamačiusi M. Galkiną pajuto šiokią tokią žybtelėjusią kibirkštėlę.

„Ir viskas, nesupratau, kas tai. Tokia būsena fiziologiniu lygmeniu, kas tu toks, kad taip mane veiki?“ – prisiminimais apie santykių pradžią dalinosi ji. Tuo tarpu M. Galkinas patvirtino, kad praėjus dviem mėnesiams nuo pažinties pradžios jiedu suprato, kad idealiai tinka vienas kitam.

M. Galkinui ši santuoka pirma, o A. Pugačiovai – jau penkta. Dainininkė patikino, kad santuoka ir antspaudas pase – tai tik formalumas.

„Vis dėlto norėjome susirašyti, kad nebūtų kalbų apie „Pugačiovos favoritą“, „dar vieną“, – patikino ji. 2013 m. spalio mėn. porai gimė du vaikai – Garis ir Jelizaveta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)