84-erių miuziklų bei komedijų žvaigždė greitosios pagalbos automobiliu išgabenta iš sūnaus Todo Fisherio namų Beverli Hilse. Tuo metu šeima planavo C. Fisher laidotuves, kai moteriai staiga sušlubavo sveikata. Pranešama, jog aktorė, greičiausiai, patyrė insultą.

Pasak sūnaus T. Fisherio, D. Reynolds paskutinėmis gyvenimo minutėmis galvojo apie šeimą ir "iškeliavo būti kartu su dukterimi C. Fisher".

RIP Debbie Reynolds. Shocking and so sad.

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on Dec 28, 2016 at 6:31pm PST

Aktorė Carrie Fisher, geriausiai žinoma dėl sukurto princesės Lėjos vaidmens kino epopėjoje „Žvaigždžių karai“, mirė antradienį. Aktorei tebuvo 60 metų.

Gruodžio 24 dieną pranešta, kad Holivudo žvaigždė lėktuve, baigiantis transatlantiniam skrydžiui, patyrė rimtą infarktą ir grūmėsi su mirtimi ligoninės intensyviosios slaugos palatoje. C. Fisher infarktą patyrė lėktuvui jau rengiantis tūpti Los Andžele.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)