Lyg gyva lėle tapęs vaikinas ne tik kardinaliai pakeitė veido bruožus, bet pasitobulino ir pilvo presą, ir net plaukų augimo liniją. Tiesa, prieš kelis mėnesius, po to, kai chirurgai šeštą kartą tobulino jo nosį, prasidėjo komplikacijos, kurios vos nekainavo vaikinui gyvybės. Po šio incidento jis viešai pareiškė kiek pristabdysiąs plastinių operacijų maniją, tačiau nė už ką neatsisakys senatvės atitolinimo procedūrų.

„Nutariau rinktis tik tas procedūras, kurios nesusijusios su chirurgine invazija, o plastinei operacijai ryžčiausi tik tada, jei ji būtų daroma gydymo tikslais. Būtent tokia buvo pastaruoju metu atliktos nosies plastikos priežastis, – portalui dailymail.co.uk sakė R. Alvesas. – Estetinių procedūrų atsisakyti neketinu. Juk daugeliu atvejų galima apsieiti be invazijos į organizmą. Ir toliau dėsiu pastangas stengdamasis sustabdyti natūralų senėjimo procesą.“ Londone gyvenantis R. Alvesas jau išleido daugiau nei 410 tūkt. eurų, kad taptų panašus į Barbės vaikiną. Kai jo nosyje atsivėrė skylė, jis apdraudė savo kūną milijoną eurų viršijančia suma.

Rodrigo Alvesas anksčiau ir dabar:
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (122)