B.Pittas gruodžio 21 dieną pateikė oficialų prašymą užtikrinti, kad visi skyrybų dokumentai, susiję su vaikų globa, būtų įslaptinti – jis įvardijo ir pagrindines priežastis, kodėl, jo manymu, dėl šešių vaikų globos vykstančios teisinės kovos detalės neturėtų būti viešinamos.

Dokumentuose, su kuriais susipažino portalas People.com, B. Pittas kritikuoja A. Jolie ir kaltiną ją sukėlus pavojų jų vaikų privatumui.
Panašu, kad A. Jolie nusprendė ignoruoti susitarimą dėl elgesio, kuris apsaugotų vaikų interesus, teigiama dokumentuose.

B. Pittas tvirtina, kad A. Jolie „pakenkė vaikams, paviešindama jų psichoterapeutų ir kitų su jais dirbančių specialistų pavardes“.

Kino žvaigždė sako, kad A. Jolie „neturi jokio savikontrolės mechanizmo“, kuris apsaugotų nuo intymios informacijos viešinimo. Kaip įrodymą aktorius įvardija dokumentų, kuriuose daug jautrios informacijos, viešinimą.

„Kartą ji taip jau buvo pasielgusi, paviešinusi, o dabar tą ir vėl padarė“, – piktinasi aktorius.

B. Pitto komanda taip pat parengė ir teisinį siūlymą šiuo klausimų, kurį teiks teisėjams ir lauks patvirtinimo.

Dabar A. Jolie komanda turi galimybę reaguoti į B. Pitto teisininkų iniciatyvą, kol teisėjas dar nepriėmė galutinio sprendimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)