Teigiama, kad aktorės ir atlikėjo šeimą greitai papildys mažas berniukas iš Indijos. „Nicole išsisukinėja nuo tiesaus atsakymo, tačiau draugams jau yra išdavusi, kad įvaikinimo procesas pradėtas“, – „Woman's day“ sakė šaltinis.

Tiesa, K. Urbano atstovas paneigė tokias naujienas. Manoma, kad tokie gandai galėjo kilti po to, kai moteris suvaidino filme „Lion“, kuriame ir įsivaikinamas berniukas.

„Esu apie tai galvojusi“, – anksčiau dailymail.co.uk sakė N. Kidman. Moteris tąkart pridėjo, kad šiuo metu jos ir vyro „rankos yra užimtos“.

„Tačiau niekada negali sakyti „niekada“ apie vaikus, ar ne?“, – sakė ji.

Be to, kad moteris augina dvi mažas dukreles, ji dar yra įsivaikinusi 2 vaikus – Connorą ir Isabellą, kuriuos įsivaikino dar būdama su Tomu Cruise 1992-aisiais ir 1995-aisiais.

Reklamuodama naują filmą, kuriame vaidina, aktorė teigė, kad jos asmeninė patirtis ir atvedė ją į šį filmą, o ryšys tarp motinos ir vaiko yra stipresnis už kraują.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją