Aerrix Laurel, kurios „Reddit“ vardas yra Aerrix, buvo užsiregistravusi dalyvauti svetainės inicijuotame kalėdiniame apsikeitime dovanomis.
Taip pat pasielgė ir „Microsoft“ magnatas, tačiau moteris to nežinojo tol, kol penktadienį negavo siuntinio, kurį, kaip paaiškėjo, jai atsiuntė pats B. Gatesas.

Siuntinio viduje buvo ir jo, pasipuošusio Kalėdų senelio kepure, nuotrauka ir kalėdiniai sveikinimai atviruke. Dėžėje moters laukė keli kruopščiai įvynioti paketai, kurių turinys buvo kruopščiai parinktas iššifravus jos komentarus „Reddit“ istorijoje.

Laurel pasakoja nedelsiant paskambinusi vyrui į darbą.

„Įprastai pirmiausia jam parašau žinutę, bet šį kartą tiesiog privalėjau paskambinti. Išgirdusi jo balsą, kalbėjau itin tyliai, nes žinojau – priešingu atveju imsiu šaukti. Švelniai perklausiau, ar šiuo metu jis gali kalbėti. Jis iš karto sunerimo – pamanė, kad kažkas nutiko. O aš atsakiau, kad Billas Gatesas – mano kuoktelėjęs Kalėdų Senelis!’“, – pasakoja laiminga moteris.

Moteris vyrui papasakojusi, kad iš viso dėžėje yra 10 dovanų, tarp kurių – derančios pirštinės jai ir jos šuniui. Viena iš staigmenų – jaukios šlepetės, kuriomis ji iš karto apavė kojas. Tarp kitų dovanų buvo DVD įrašų, jau minėtosios pirštinės su Aerrix mylima kompiuterinių žaidimų veikėja Zelda, belaidžiai „Xbox“ pulteliai ir pats „Xbox“ bei žaidimas „Minecraft“.

Be abejo, kam ta žaidimų konsolė ir valdymo pultai, jeigu neturi žaidimų? Taigi B. Gatesas pridėjo ir metinę „Xbox“ klubo narystės kortelę.

Dovana pradžiugino visą šeimą, o ne vieną asmenį. Moteris nufotografavo visą savo turtą. Panašu, kad pati jautriausia ir vertingiausia dovana buvo su asmeniniu prieskoniu: B. Gatesas įklijavo save į moters profilio „Reddit“ nuotrauką – visi jos veikėjai buvo papuošti Kalėdų senelio kepurėmis.

Moteris dabar suka galvą dėl vieno – apgailestauja negalėdama savo slaptajam Kalėdų seneliui atsidėkoti.

„Norėčiau jam nusiųsti padėkos atviruką ar pradžiuginti kaip nors kitaip. Žinoma, buvo paliktas atgalinis adresas, tačiau nesu tikra, ar juo tikrai jį pasiekčiau“, – samprotauja moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)