Prieš daugiau nei 18 metų M. Ward suvaidino pagrindinį vaidmenį nemažos sėkmės sulaukusiame seriale „Boy Meets World“, taip pat atliko keletą vaidmenų kino filmuose.

Tačiau bene didžiausio dėmesio moteris sulaukė dėl nuolatinių erotinių fotosesijų, kurioms Maitland pozuoja su didžiausiu malonumu. Kai kurių būta tokių gašlių, kad internautai ją praminė tikra vulgarumo karaliene.

M. Ward neegzistuoja jokios ribos – jai nieko nereiškia per Padėkos dieną šalia didžiulio kalakuti nusifotografuoti bene nuogai, vilkint tik prijuostę.

O štai naujausioje Maitland fotosesijoje – kiek subtilesni vaizdai. Baseine nusifotografavusi moteris vilkėjo seksualų maudymosi kostiumėlį ir į kamerą žvelgė vilioklišku žvilgsniu. Be abejo, neapsieita ir be provokuojančių pozų.

Ankstesnės Maitland fotosesijos ne tik stebina, bet ir glumina:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)