Garsioji 36-erių metų JAV televizijos žvaigždė K. Kardashian nutarė su trenksmu grįžti į socialinius tinklus, taigi, nepasikuklino pateikti visuomenės apžiūrai ištisą seriją gana dviprasmiškų nuotraukų ir vaizdo įrašų. Būtina pasakyti ir tai, kad sugrįžimo proga ši gundančių formų savininkė susikūrė ir visiškai naują paskyrą. Jos pavadinimas „Kimoji“, žinoma, susijęs su neįtikėtino populiarumo sulaukusiais K. Kardashian stiliaus jaustukais – vadinamaisiais „kimoji“.

Žvelgiant nuotraukas gali susidaryti įspūdis, kad K. Kardashian reklamuoja apatinį trikotažą. Ar taip ryškiai matomas užrašas ant kelnaičių gumos – ne specialus sumanymas? Beje, be apatinio trikotažo, nuotraukose daugiau nieko ir nedemonstruojama. Dar dėmesį patraukia antraštė – „Gruodžio 16“. Gal tai reiškia, kad K. Kardashian vardą netrukus siesime ir su apatinio trikotažo rinka? O galbūt tai signalas, kad turėtume sulaukti naujos seksualiųjų „kimoji“ serijos?

Puslapyje pateikta nuoroda nukreipia į parduotuvę „Kim Kardashian West“, kurioje veikiausiai siūloma naujų prekių. Labai laiku! Galbūt kurios nors pasirodys vertingos ir kaip dovanos?

Vienoje iš nuotraukų įamžintos į baltą liemenėlę įsprausto krūtys, nusvirusios ant kitos moters sėdmenų, beje, aptemptų raudomis kelnaitėmis su jau matytu užrašu „Savage“. Panašu, kad balta liemenėle vilkinti moteris yra tamsiaplaukė, todėl K. Kardashian gerbėjams neabejotinai kils įtarimas, kad tai galbūt jų dievaitė, o galbūt jos devyniolikametė sesuo Kylie Jenner.

Nuo spalio 3-iąją Paryžiaus apartamentuose grasinant ginklu įvykdyto apiplėšimo K. Kardashian nekėlė jokių vaizdų į asmeninę „Instageram“ paskyrą. Po incidento ji tarsi visiškai pasitraukė iš rampų šviesos: nesirodė nei viešuosiuose renginiuose, nei internetinėje erdvėje. Vis dėlto pagaliau pavyko atsigauti po patirtos traumos. Tai pirmosios naujienos, kurias įžymybė pagaliau ryžosi paskleisti. Dabar lieka laukti gruodžio 16-osios, kad pamatytume, kokią staigmeną ši žvaigždė yra parengusi.

DECEMBER 16

A photo posted by KIMOJI (@kimoji) on Dec 13, 2016 at 8:51pm PST

DECEMBER 16

A video posted by KIMOJI (@kimoji) on Dec 12, 2016 at 9:37pm PST

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)