Premjeros Kalifornijoje metu žvaigždė ant raudonojo kilimo pasirodė dėvėdama labai į vestuvinę suknelę panašų apdarą. Ji buvo pasipuošusi balta iki pat žemės suknele apnuoginta nugara. Suknelė turėjo ir mielą detalę - ant krūtinės buvo prisegta raudona nedidelė širdelė.

Mados policija liko neabejinga ir net teigė, jog šis apdaras - puiki idėja kitąmet tekėsiančioms nuotakoms ir prognuozuoja, jog netrukus šios suknelės prototipą pamatysime prie daugelio altorių.

Trileris „Pakeleiviai“ pasakos fantastinę istoriją apie tai, kaip erdvėlaivis į tolimą planetą gabena daugiau nei penkis tūkstančius žmonių, pasiryžusių pradėti naują gyvenimą toli nuo gimtosios Žemės. Kadangi kelionė tolima, visi keleiviai užšaldyti specialiose miego kamerose ir bus atgaivinti tik erdvėlaiviui priartėjus prie tikslo. Tačiau nenumatytas netikėtumas sužadina dvi miego kameras ir jų keleiviai atsibunda, likus 90-čiai metų iki skrydžio pabaigos. Tai – J. Lawrence ir Ch. Pratto herojai.

Įtempto kosminio trilerio „Pakeleiviai“ premjera Lietuvoje – gruodžio 30 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)