32 metų moteris, nusprendusi internetu nupirkti kalėdines dovanas, pastebėjo reklamą socialiniame tinkle „Instagram“.

„Tikrai noriu pailsėti nuo internetinio kalėdinio apsipirkimo (tingus žmogus) ir pavadinti nesąmone šitą pieną nutraukiančios liemenėlės reklamą, nes ši ponia neabejotinai nėra neseniai pagimdžiusi vaiką, kuriam reikia nutraukti pieną“, – piktinosi aktorė.

Dviejų vaikų mama įkėlė šios reklamos momentinę ekrano kopiją, kurioje matyti, kad moteris visiškai plokščiu pilvu pristato liemenėlę su dviem buteliukais spenelių srityje.

Buvusi televizijos serialo „Daktaras Hausas“ („House, M.D.“) žvaigždė pasipiktino šį produktą reklamuojančio modelio pasirinkimu, sakydama, kad tai visiškai nerealu.

„Taip pat noriu nusiųsti greitą kibernetinį apkabinimą šiam modeliui, kuriam teko apsimesti neseniai pagimdžiusia moterį, krūtimi maitinančią kūdikį, kai ji aiškiai pastaruosius metus praleido kilnodama nedidelius svorius ir medituodama“, – toliau savo požiūrį dėstė O. Wilde.

Nuo tada, kai prieš dvejus metus su 41 metų sužadėtiniu Jasonu Sudeikiu susilaukė pirmagimio sūnaus Otiso, aktorė ne kartą pasisakė apie motinystę ir ypač maitinimą krūtimi. Šį kartą savo triukšmingą pasisakymą ji baigė pagirdama šį produktą: „P. S. Turiu šią liemenėlę ir ji nuostabi“.

Ir nors garsioji mamytė nusprendė savo dvi atžalas, taip pat ir dviejų mėnesių dukrelę Daisy, maitinti savo pienu, ji nenori, kad kuri nors mama gėdytųsi savo pasirinkimo.

„Tai turėtų būti kiekvieno pasirinkimas. Man nepatinka mintis, kad kas nors turėtų būti verčiamas maitinti krūtimi ar kas nors turėtų jaustis kaltas, – šio mėnesio pradžioje aktorė sakė žurnalui „People“. – Maitinimas krūtimi yra keblus dalykas. Maždaug 90 procentų laiko esi permirkusi piene. Tai sudėtingas reikalas. Tačiau tai, asmeniškai man, puiki patirtis“.

My drinking buddy. #neverunderestimatethepowerofawoman

A photo posted by Olivia Wilde (@oliviawilde) on Oct 24, 2016 at 3:12pm PDT

Olivia, su Jasonu susižadėjusi 2013 metų sausį, pirmagimio susilaukė 2014 metų balandį, o dukrelė Daisy gimė šiemet spalio 11 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją