Dabar radijo stotyje dirbančios žvaigždės dviratis nebuvo iš pigiųjų – už elektrinę transporto priemonę žvaigždei teko atseikėti net 3 tūkst. 300 svarų sterlingų.

Apie dviračio vagystę Ch. Evansas tąkart pranešė policijai, tačiau pirmųjų žinių sulaukė tik šią savaitę.

Tikima, kad vagis sąmoningai išjungė dviračio GPS seklį, tačiau po 9 mėnesių pastarasis buvo ir vėl aktyvuotas. Tačiau ne Londone, o Lietuvoje.

„Ar prisimenate istoriją apie mano dviračio vagystę? Nedaug apie tai kalbėjau, tačiau dviratis buvo pavogtas tarp balandžio ar gegužės mėnesių. Praėjusią dieną sulaukiau skambučio iš policijos pareigūnų, jie pranešė radę mano dviratį“, – savo laidos metu pasidžiaugė Ch. Evansas.

Paklaustas, kur buvo rastas jo dviratis, Ch. Evansas nusijuokė ir atsakė: „Lietuvoje! Paklausiau pareigūnų, kada galėsiu atgauti savo dviratį, o jie man tepasakė, kad tai įvyks ne itin greitu metu, mat dviratis Lietuvoje! Neįtikėtina, tiesa?“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)