Žiniasklaida rašo, kad J. Deppas sprendimą pakeitė, nes pyksta dėl viešų buvusios žmonos komentarų apie jos patirtą smurtą artimojoje aplinkoje, pasirodžiusių pastarosiomis savaitėmis, rašo „The Daily Mail“.

Aktorius atsisako sumokėti pinigų sumą, kurią A. Heart viešai pažadėjo paaukoti labdaringoms organizacijoms. Iš buvusio sutuoktinio gautus pinigus ji ketino skirti American Civil Liberties Union organizacijai, kurios tikslas – sustabdyti smurtavimą prieš moteris, ir vienai vaikų ligoninei Los Andžele.

A. Heart teisininkų komanda, reaguodama į tokius J. Deppo veiksmus, kreipėsi į teismą, siekdama, kad teisinėmis priemonėmis jis būtų priverstas pinigus sumokėti.

Los Andželo Aukščiausiojo Teismo dokumentuose – A. Heart teisininkų kreipimasis į teisėją su prašymu imtis veiksmų prieš 53-ejų J. Deppą dėl susitarimo sąlygų neįgyvendinimo.

Panašu, kad J. Deppas širsta dėl neva A. Heard pažeisto skyrybų susitarimo, kai moteris viešai prakalbo apie patirtą smurtą artimojoje aplinkoje. Ji sukėlė nemažai triukšmo, kai mados žurnalo „Porter“ gruodžio mėn. numeryje buvo paskalbtas jos laiškas, kuriame ji teigia patyrusi smurtą artimojoje aplinkoje ir detaliau nupasakoja asmeninę savo patirtį.

Nors ji nemini J. Deppo, vis tik kažin ar kam kyla abejonių, apie ką ji kalba.

Amber Heard

„Tu nesi viena, - rašo ji. – Galbūt buvai apimta kančios viena už uždarų durų, tačiau nesi viena. Turi tai žinoti. Noriu priminti tau, kad esi stipri, tavo stiprybę didina daugybės moterų, nebyliai stovinčių už tavęs, stiprybė, tiesa, kuri man leido išlaužti duris, už kurių kadaise buvau atsidūrusi ir aš.“

Apie šeimoje patirtą smurtą ji kalbėjo ir „GirlGaze“ projektui.

Internetinėje platformoje „YouTube“ paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame 30 m. A. Heart apimta emocijų vos tvardo ašaras. Vaizdo įrašo pradžioje ji prisimena, kaip savęs klausdavo: „Ar tai vyksta su manimi? Juk esu protinga, stipri, nesu auka.“

„Spėju, su šiuo klausimu susijusi gėda, aukos etiketė, - asmenine patirtimi dalinosi ji. – Žinote, su tokiais dalykais susiduria labai daug moterų? Kai tai nutinka tavo namuose, už uždarų durų, būnant su mylimu žmogumi, tai vertinama nevienareikšmiškai. Jei tai būtų padaręs nepažįstamasis, būtų elementaru.“

„Kadangi esu moteris, visa tai patyrusi ir esanti viešumoje, turiu išskirtinę galimybę priminti kitoms moterims, kad taip, kaip yra, neturi būti, neturite su problema tvarkytis vienos, jūs nesate vienos. Mes galime tai pakeisti“, – padrąsinimų likimo seserims negailėjo A. Heart.

Į J. Deppo ir A. Heard skyrybų susitarimą įtrauktas konfidencialumo punktas, pagal kurį A. Heart draudžiama kalbėti apie J. Deppą. Nors ji vaizdo įraše ar žurnalui skirtame laiške jo pavardės ar vardo nemini, vis tik nekyla jokių abejonių, apie ką ji kalba.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)