Daugiausiai apdovanojimų – net aštuonis – susižėrė filmas „Kalifornijos svajos“ („La La Land“). Ši kino juosta buvo įvertinta kaip geriausias metų filmas, jos režisierius Damienas Chazelle gavo apdovanojimus už geriausią režisieriaus darbą bei geriausią originalų scenarijų ir kt.

Geriausiais aktoriais pripažinti Casey Affleckas, už vaidmenį filme „Mančesteris prie jūros“ („Manchester by the Sea“), ir Natalie Portman, kuri buvo įvertinta už vaidmenį kino juostoje „Džekė“ („Jackie“).

Televizijos filmų kategorijoje daugiausiai apdovanojimų – keturis – susišlavė serialas „Amerikietiško nusikaltimo istorija“ („The People v. O.J. Simpson: American Crime Story“). Geriausiu serialu komedijos kategorijoje pripažintas „Silicio slėnis“ („Silicon Valley“), o apdovanojimas už geriausią draminį serialą atiteko „Sostų karams“ („Game of Thrones“).

Kritikų pasirinkimo apdovanojimus už geriausius kino ir televizijos kūrinius skiria kino kritikus ir apie kiną rašančius žurnalistus vienijančios organizacijos. Istoriškai šie apdovanojimai tiksliausiai nuspėja būsimus „Oskarų“ nominantus.

Apdovanojimų svečiai – DELFI fotogalerijoje: