76 metų Jocelyn Wildenstein kaltinama nagais sudraskiusi savo mylimąjį, dizainerį Lloydą Kleiną, o paskui žirklėmis prarėžusi jo krūtinę.

Konfliktas tarp poros kilo apie pusę dviejų ryto vietos laiku.

49 metų L. Kleinas buvo priverstas įstumti „Wildensteino nuotaką“ į drabužinę, kad išvengtų tolimesnio puolimo. Pasak šaltinių, moteris ten buvo uždaryta iki tol, kol atvyko policija.

J. Wildenstein kaltinimai buvo pareikšti Manheteno teismo salėje trečiadienio vakarą, kur prieš pasirodydama priešais teisėją „moteris-katė“ apie 20 minučių kalbėjosi su savo mylimuoju. Dar maždaug penkias minutes ji skyrė plaukų šukavimui, o kaip veidrodžiu pasinaudojo savo mobiliuoju telefonu.

J. Wildenstein pateikti kaltinimai dėl sunkaus užpuolimo siekiant sukelti fizinius sužalojimus ginklu ir baudžiamojo nusižengimo siekiant sukelti fizinių sužalojimų.

Be polinkio darytis plastines operacijas J. Wildenstein pavardė antraštėse buvo linksniuojama ir 1999 metais, kai skiriantis su sutuoktiniu jai pavyko pasiekti didžiausią turto dalį skyrybų istorijoje.

„Moteris-katė“ gavo 2,5 milijardo dolerių ir papildomai trylika metų nuo skyrybų 100 milijonų dolerių kasmet. Su savo vyru Alecu Wildensteinu ji buvo nugyvenusi 21 metus.

A. Weildsteinas 2000 metais vedė Lioubą Stoupakovą, o 2008 metais mirė nuo prostatos vėžio.

J. Wildenstein susitikinėja su Kanadoje gimusiu dizaineriu L. Kleinu, kuris pastarąjį dešimtmetį kuria įvaizdį tokioms garsenybėms kaip Nicki Minaj ir Paula Abdul.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)