36 metų realybės šou žvaigždė K. Kardashian po apvogimo Paryžiuje pati dar negrįžo į socialinę žiniasklaidą, savo interneto svetainę ar viešą gyvenimą, tad Sainto gimtadienio proga jos interneto svetainėje įrašą paliko jos geriausias draugas Jonathanas Chebanas.

„Negaliu patikėti, kad šiandien Saintas švenčia savo pirmąjį gimtadienį! Vienas dalykas, ko žmonės apie mane gali nežinoti – tai, kad einu iš proto dėl vaikų. Jo gimtadienio garbei įtikinau Kim leisti man pasidalinti keliomis prieš tai nematytomis nuotraukomis!“ – rašė Jonathanas.

Kendall savo interneto svetainėje rašė: „Saintai, negaliu patikėti, kad jau praėjo metai nuo tada, kai atėjai į mūsų gyvenimus! Tu esi mieliausias šeimos papildymas. Nors tu vis dar toks mažas, jau esi laimingiausia ir nuostabiausia asmenybė. Myliu tave“.

Khloe savo interneto svetainėje paliko tokį įrašą: „Negaliu patikėti, kaip greitai lekia laikas! Buvo nuostabu pastaruosius metus stebėti, kaip auga mano mažasis Saintas. Jis iš tikrųjų yra tikras angelas, neįmanoma būti nuostabesniam. Šeimai jis buvo toks žiburėlis!“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)