Regis, garsi moteris puikiai jaučiasi savo kūne, tačiau taip buvo ne visada.

„Kai esi normali mergaitė iš mažo miestelio ir niekas tavęs nė nepastebi, tačiau staiga, dėvėdama apatinius, žengi podiumu ir puikuojiesi ant žurnalų viršelių, o žmonės ima atsisukti gatvėje ir badyti pirštais, sakydami, kad „ji nėra tokia graži, kaip atrodo nuotraukose“, – pasijauti kiek nesaugiai dėl savo išvaizdos. Visuomet esi teisiama, todėl turi išmokti su tuo susidoroti“, – sakė ji.

H. Klum pasiryžusi gyventi taip, kaip nori pati, nepaisant kitų nuomonių. Tokia gyvenimo filosofija supermodelis stengiasi vadovautis visose gyvenimo srityse.

Šiuo metu H. Klum susitikinėja su 13 metų jaunesniu Vito Schnabeliu, tačiau skeptikams atšauna, kad tai – ne apie amžių.

„Mes turime neįtikėtiną ryšį, mums kartu smagu, mylime vienas kitą. Nesvarbu, ką sako žmonės. Tol, kol žinai, kad užversi namų duris ir juose kartu puikiai praleisi laiką. Tai vienintelis svarbus dalykas“, – sakė H. Klum.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)