Praėjusį pirmadienį į ligoninę Los Andžele išgabentas K. Westas buvo surakintas antrankiais dėl savo paties ir aplinkinių saugumo. Šiuo metu garsus reperis vis dar yra prižiūrimas medikų, tačiau tikima, kad netrukus jis galės persikelti į namus, kur jo laukia dukra North (3 m.) ir sūnus Saint (11 m.).

Anot portalo „Us Weekly“, garsaus atlikėjo vyresnėlė neįtaria, kas iš tiesų nutiko – mažametė galvoja, kad tėvas keliauja.

Šaltinių teigimu, šalia K. Westo ligoninėje visą laiką išbuvo jo žmona K. Kardashian. Ji ne tik bendravo su mylimuoju, bet ir padėjo seselėms, retsykiais net maitindavo savo vyrą. K. Kardashian taip pat neleido pašaliniams trukdyti vyrui ilsėtis, atidžiai peržiūrėdavo kiekvieną jam gerbėjų perduotą dovaną ar gėles.

Dar praėjusią savaitę artimas K. West bičiulis žiniasklaidai sakė: „Kanye yra darboholikas, kuriam baigėsi energija. Jis išseko, nes dirbo paromis ne tik ruošdamasis koncertams, bet ir kūrė mados kolekcijas, bendradarbiavo su „Adidas“.“

Sveikatos dainininkui greičiausiai nepridėjo ir neseniai Paryžiuje įvykęs jo žmonos K. Kardashian apiplėšimas, kuomet kaukėti nusikaltėliai įrėmę ginklus į žvaigždę pagrobė jos brangenybių už daugiau nei 10 milijonų dolerių. Tą vakarą K. Westas taip pat nutraukė vos prasidėjusį koncertą.

Tuo tarpu praeito šeštadienio vakarą per šou Sakramente K. Westas scenoje pasirodė valandą pavėlavęs. Atlikęs vos tris dainas ėmė plūsti kitus atlikėjus ir prezidento rinkimus pralaimėjusią demokratę Hillary Clinton, o vėliau nutraukė koncertą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)