Seriale Madison De La Garza įkūnijo viskuo nepatenkintą ir išpuikusią mergaitę Chuanitą.

Kai ji filmavosi seriale, mergaitei tebuvo dešimt. Pastaruoju metu ji retai matoma viešumoje, tačiau naujausios nuotraukos, pasirodžiusios užsienio žiniasklaidoje, priverčia aiktelėti - mergina užaugo ir pasikeitė it daili gulbė.

Kai buvo nufilmuota paskutinė serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“ serija, jame vaidinusios aktorės prakalbo, kokie moterų santykiai yra tada, kai išjungiamos kameros. Jau seniai sklandė gandai apie Marcios Cross (Bri), Apie Felicity Huffman (Linetė), Evos Longorios (Gabrielė) ir Vanessos Williams (Renė) nesutarimus su Teri Hatcher, aštuonerius metus kūrusia Susan Mayer-Delfino personažą.

Viena serialo kūrėjų, pirmosiose serijose suvaidinusi Edie heroją, pavadino Teri bjauriausia moterimi pasaulyje. O kai 2005-aisiais visos „Nusivylusios namų šeimininkės“ fotografavosi „Vanity Fair“ viršeliui, M. Cross ir E. Langoria sutiko fotografuotis tik tokiu atveju, jei T. Hatcher nuotraukoje neužims lyderės pozicijos. Serialo kūrėjų komandai „šeimininkės“ įteikė atsisveikinimo dovaną, tačiau padėkos raštelyje pasirašė visos aktorės, išskyrus Teri.

Pasibaigus serialui apie santykius su ilgametėmis kolegėmis prabilo ir pati T. Hatcher. „Visa komanda žinojo, kad dėl jų visus tuos aštuoneris metus buvau pasiruošusi šokti po pirmu pasitaikiusiu autobusu“, – interviu dailymail.co.uk prisipažino ji. – Nežinau, kas kam ką dovanojo, tačiau su serialo kūrybine grupe aš sutariau puikiai. Su kai kuriais jų netgi atostogaudavome su šeimomis.“

Paklausta, kokie santykiai ją sieja su kitomis „namų šeimininkėmis“, aktorė liko taktiška ir negailėjo kolegėms gražių žodžių. Duodama interviu ji prisipažino, jog linkėjo ir linki joms tik viso ko geriausio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)