K. Westui artimas šaltinis „People“ teigė, jog dainininkas yra išsekęs ir pastaruoju metu turėjo nemigos problemų. Kiti naujienų portalai praneša, jog reperis pas medikus išgabentas po to, kai Los Andželo skubiosios pagalbos tarnybos sulaukė jo artimųjų skambučio.

Kol kas su dainininko atstovais susisiekti žurnalistams nepavyko.

Portalas TMZ.com rašo, jog į ligoninę greitosios pagalbos automobiliu K. Westas išvežtas surakintas antrankiais, ten turėtų būti įvertinta ir jo psichinė būklė. Taip pat portalas praneša, jog dainininkui pirmiausiai iškviesti policijos pareigūnai, nes vyras elgėsi nenuspėjamai. Vėliau, atvykus ir medikams, žvaigždę teko surakinti antrankiais, nes jis priešinosi ir tiesiog pašėlo.

Los Andželo policijos departamento atstovas Mike'as Lopezas AFP sakė, kad ankstyvą popietę pareigūnai gavo pranešimą apie „neramumus“ ir atvyko į namą Los Andžele, kaip žinoma, priklausantį šiam reperiui.

„Tie neramumai peraugo į skubios medicininės pagalbos poreikį – tuomet atvyko Priešgaisrinės apsaugos departamento (pareigūnai) ir suteikė pagalbą tam asmeniui“, – sakė jis, tačiau nepaminėjo K. Westo pavardės.

Jo koncertus organizuojantys „Live Nation“ pirmadienį išplatino pranešimą, jog likę 21 turo koncertai atšaukiami. Beje, nors jau kurį laiką kalbama, jog atlikėjas turi problemų su savo psichine būkle, organizatoriai priežasčių neskelbia.

Artimas K. West bičiulis žiniasklaidai sakė: Kanye yra darboholikas, kuriam baigėsi energija. Jis išseko, nes dirbo paromis ne tik ruošdamasis koncertams, bet ir kūrė mados kolekcijas, bendradarbiavo su „Adidas“.“

Sveikatos dainininkui greičiausiai nepridėjo ir neseniai Paryžiuje įvykęs jo žmonos Kim Kardashian apiplėšimas, kuomet kaukėti nusikaltėliai įrėmę ginklus į žvaigždę pagrobė jos brangenybių už daugiau nei 10 milijonų dolerių. Tą vakarą K. Westas taip pat nutraukė vos prasidėjusį koncertą.

Tuo tarpu praeito šeštadienio vakarą per šou Sakramente K. Westas scenoje pasirodė valandą pavėlavęs. Atlikęs vos tris dainas ėmė plūsti kitus atlikėjus ir prezidento rinkimus pralaimėjusią demokratę Hillary Clinton, o vėliau nutraukė koncertą.

K. Westas pareiškė esąs „įskaudintas“, nes Beyonce neva pasakiusi, kad nedalyvaus viename šou, tikriausiai „Grammy“ apdovanojimų teikimo ceremonijoje, jeigu nelaimės prieš jį metų vaizdo klipo kategorijoje.
„Buvau atsiųstas čia pateikti jums visą savo tiesą, net rizikuodamas savo paties gyvybe, net rizikuodamas savo paties sėkme, savo paties karjera“, – sakė K. Westas.

Be to, jis kreipėsi į Beyonce vyrą reperį Jay Z: „Paskambink man, brol, tu vis dar man nepaskambinai“. Reperis aiškino įsižeidęs, kad po K. Kardashian apiplėšimo Paryžiuje Jay Z iki šiol neaplankė jo šeimos.

Čia galite pamatyti gerbėjus įsiutinusio koncerto akimirką, kur K. Westas viešai įžeidinėja bičiulius Jay-Z bei Beyonce:

K. Westas garsėja kaip nenuspėjamas ir dažnai skandalingai besielgiantis muzikantas.

Praėjusiais metais jis paskelbė, jog 2020 metais pretenduos į JAV prezidento postą. 2009-aisiais jis pertraukė Taylor Swift kalbą per MTV Video Music Awards Niujorke ir teigė, jog apdovanojimas turėjo atitekti Beyonce.

Anksčiau šiais metais reperis sukūrė tik suaugusiems skirtą vaizdo klipą dainai "Famous", kur pavaizdavo visiškai nuogas įžimybes, gulinčias vienoje lovoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)