Portale nuorodoma, kad B. Pitto rankose – net 100 valandų trunkantys garso įrašai, kuriuose – išpažintys apie keistus A. Jolie užvedančius dalykus miegamajame, jos agresijos protrūkius. Teigiama, kad garso įrašuose atskleidžiama ir tikroji A. Jolie nuomonė apie buvusią B. Pitto žmoną Jennifer Aniston.

„Jei garso įrašai pasiektų viešumą, tai stipriai pakenktų A. Jolie įvaizdžiui, be abejo, ir kovoje dėl vaikų globos“, – šaltinį cituoja „Radar Online“.

Garso įrašai – iš 12 metų trukusių B. Pitto vizitų pas garsenybių dvasinį vedlį, aiškiaregį Roną Bardą, mirusį šių metų sausį. Teigiama, kad B. Pittas turi visas vizitų pas R. Bardą garso įrašų kopijas.

Vis dėlto, paminėtina, kad portalas „Radar Online“, publikuojantis daugybę naujienų apie užsienio žvaigždes, vertinamas itin prieštaringai ir neretai skleidžia tiesos neatitinkančius gandus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)