Kadaise neabejotinu imtynių čempionu pripažintas sportininkas, kaip skelbiama, vos po kelių valandų galės puikuotis dar vienu pasiekimu.
Remiantis „Gossip Cop“ perduota informacija, šis 44-erių metų aktoriaus keliu pasukęs imtynininkas žurnalo „People“ buvo išrinktas seksualiausiu metų vyru.

Nors skelbti seksualiausiu išrinktą vyrą dar tik rengiamasi, tačiau „Gossip Cop“ užbėgo įvykiams už akių ir leidinio „People“, ir „The Rock“ atstovams, visgi atsisakiusiems patvirtinti pasklidusią žinią.
Šie metai paženklinti ypatinga sėkme įspūdinga išvaizda, raumenimis ir tatuiruotėmis besipuikuojančio D. Johnsono karjeroje.

Šis vyras sukūrė vaidmenį per JAV televiziją HBO jau antrą sezoną demonstruojamame seriale „Ballers“, jis yra atnaujintos „Gelbėtojų“ versijos prodiuseris, be to, šiame seriale ir vaidina. Šiuo metu jis įgarsina vieną iš „Disney“ animacinio filmo „Moana“ personažų. D. Johnsonas taip pat filmuojasi dar septyniose per porą ateinančių metų pasirodysiančiose juostose.

Gruodžio pabaigoje jo partnerė Lauren Hashian pagimdė dukrelę. Jasmine pavadintas kūdikis – antras D. Johnsono vaikas. Vyresniajai jo dukteriai Simone jau 19 metų.

Jei tikėsime informacijos šaltiniais, D. Johnsonui šiuo metu puikiai sekasi, o dabar jis žengs tokių įžymybių kaip Davidas Beckhamas ir Chrisas Hemsworthas pramintu taku. Šios žvaigždės seksualiausio vyro titulą pelnė atitinkamai 2015-aisiais ir 2014-aisiais metais.
Be minėtųjų, seksualiausiais buvo pripažinti ir aktoriai Bradas Pittas bei George‘as Clooney. Verta paminėti, kad pastariesiems ši garbė atiteko net du kartus.

Dukart seksualiausiais buvo pripažinti ir Johnny Deppas bei Richardas Gere‘as.

Seksualiausią vyrą „People“ renka nuo 1985-ųjų metų. D. Johnsonas – antrasis šį titulą iškovojęs ne baltųjų rasės atstovas. (Pirmasis į seksualiausiais pripažintų vyrų gretas įstojęs afroamerikietis buvo 1996-aisiais metais taip įvertintas Denzelis Washingtonas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)