Ida – D. Lundgreno dukra, kurios jis susilaukė su su juvelyre Anette Qviberg. Tiesa, Ida nėra vienturtė, ji turi jaunėlę sesę Gretą.

Kartu su vyresne dukra Holivudo restorane „Catch“ vakarieniavęs D. Lungdrenas, panašu, liko šešėlyje, mat įspūdingos išvaizdos Ida prikaustė paparacų dėmesį.

Panašu, kad I. Lundgren atsigavo ir nebegyvena baime, kurią patyrė 2009-aisiais, kai į Lundgrenų namus įsibrovė trys kaukėti plėšikai.

Įsibrovėliai surišo A. Qviberg bei grasino susidoroti, tačiau netikėtai pamatę ant stalo padėtą šeimos nuotrauką ir supratę, kad įsibrovė į D. Lundgreno namus, ėmė sprukti. Įsibrovėliai taip niekuomet ir nebuvo rasti teisėsaugos pareigūnų.

Teigiama, kad po šio įvykio Ida kentė nuo potrauminio streso sutrikimo, o įbauginta motina Anette 2011-aisiais nusprendė skirtis su garsiuoju aktoriumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)