Pastarosiomis dienomis internete ėmė plisti prieš kelerius metus pristatyto filmo „Ratuotas riteris“ ištrauka. Joje Meghan susiremia su kitais kovotojais narve.

Užsienio žiniasklaida juokauja, kad princui Harry tikrai vertėtų pažiūrėti, ką sugeba jo išrinktoji ir nejuokauti su ja.

Princas Harry savo santykius su Meghan viešai patvirtino antradienį. Esą viešumu jis norėjo apsaugoti savo merginą nuo jai daromos žalos ir spaudimo.

Precedento neturinčiame Kensingtono rūmų pareiškime 32 metų princas paragino žiniasklaidos organizacijas susilaikyti nuo „tolesnės žalos“ ir griežtai kritikavo šmeižtą ir „rasinius atspalvius“ laikraščių straipsniuose.

Harry taip pat sakė, jog jam nesmagu dėl visuomenės domėjimosi jo privačiu gyvenimu. Tas domėjimasis smarkiai išaugo pasklidus gandams, kad jis susitikinėja su 35 metų televizijos aktore M. Markle, labiausiai garsėjančia vaidmeniu JAV seriale „Kostiumuotieji“ (Suits).

„Praėjusią savaitę riba buvo peržengta. Jo mergina, Meghan Markle, patyrė užgauliojimų ir puldinėjimų bangą“, – sakoma Harry komunikacijos sekretoriaus Jasono Knaufo pareiškime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)