26-erių metų Australijos „X Factor“ konkurso žiuri narė paviešino iš arti fotografuotą asmenukę, kurioje pozuoja be gramo makiažo. Lieka tik žavėtis nė menkiausio defekto neturinčia Iggy Azalea veido oda.

Prie grotažyme „Pirmadieniai be makiažo“ paženklintos nuotraukos įvestas prierašas „Polisis prieš „X Factor“.

Iggy Azalea

Ne vieno populiaraus kūrinio atlikėja niekada neslėpė teigiamo požiūrio į plastinę chirurgiją.

Dar balandį dalyvaudama Ellen DeGeneres vedamoje laidoje Iggy Azalea kalbėjo: „Manau, kad [plastinė operacija] yra tik žmogaus apsisprendimo reikalas ir bet kuris, tiek vyras, tiek moteris, turi teisę priimti gerai apsvarstytą sprendimą. Jei nori ką nors pakeisti, tavo valia žengti šį žingsnį.“

Ji prisipažino pasitobulinusi nosį ir pasididinusi krūtis. „Anksčiau neturėjau krūtų, o dabar turiu, nes supratau, kad man to reikia“, – pridūrė Iggy Azalea.

Repo atlikėja yra raginusi ir kitas įžymybes pasekti jos pavyzdžiu – atvirai prisipažinti, kokias operacijas yra tekę patirti.

Kovo mėnesį duodama interviu „Elle Canada“ Iggy Azalea pasakė: „Manau, kad šiais laikais žmonės turėtų nuolankiau vertinti tai, kad moterys, nesvarbu, žinomos, ar ne, kartkartėmis ryžtasi kosmetinėms procedūroms.“

Anot atlikėjos, turime susitaikyti su realybe, negali būti jokių tabu ar neigiamo požiūrio, nes šiaip ar taip vis daugiau žmonių kreipiasi į plastikos chirurgus.

I. Azalea anksčiau – nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)