Naujojoje nuotraukoje Tess pozuoja papūtusi lūpas ir vilkėdama atsegtą Melissos McCarthy palaidinę, iš po kurios matosi juoda nėrinių liemenėlė. Naujojo Orleano Louiso Armstrongo Tarptautiniame oro uoste darytoje nuotraukoje atrodo, kad jos iškilūs apvalumai vos telpa toje liemenėlėje.

#milehighclub 💸💅🏻 Hair by @hisvintagetouch Earrings @doodad_and_fandango

A photo posted by Plus Model✖️ Mom ✖️ Feminist🌹 (@tessholliday) on Nov 4, 2016 at 10:21pm PDT

Prie nuotraukos ji pridėjo saitažodį #MileHighClub ir nepamiršo išreikšti padėką savo plaukų stilistams bei makiažo meistrams. Nuotrauka pasirodė netrukus po Helovino, kai Tess nusifotografavo su mažu monstriuku ant rankų.

„Plus-size“ modelis antradienį, lapkričio 1 dieną, „Instagram“ pasidalijo pora nuotraukų, kuriose vilki šventinius apdarus ir laiko savo sūnų Bowie Juniperį.

The scariest yeti you ever did meet 🙈❄️ #halloween2016 #matterhorn

A photo posted by Plus Model✖️ Mom ✖️ Feminist🌹 (@tessholliday) on Nov 1, 2016 at 8:29am PDT

Vienoje nuotraukoje ji persirengusi pienininke, o mažasis sūnelis aprengtas legendinio sniego žmogaus kostiumu. Kitoje nuotraukoje matyti ir Tess sutuoktinis Nickas, kuris vilki baltus marškinius, segi petnešas, o ant galvos yra užsidėjęs namuose gamintą kalną imituojančią skrybėlę. Šeimos kostiumai skirti Materhorno kalno temai.

„#Matterhorn madness!“ (angl. Materhorno pamišimas) prie nuotraukos prirašė Tess. „Šis mažas monstras pastaruoju metu buvo pasibjaurėtinas. Pokštas arba vaišės!“

Daugiau T. Holliday nuotraukų:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)