S. Grant pareiškė, kad karalienės anūką išgąsdins tai, ką ji padarė.

51 m. S. Grant ir televizijos aktorės M. Markle turi tą patį tėvą. Vos prieš kelias savaites Thomas Markle, kadaise buvęs sėkmingas apšvietimo režisierius Holivude, paskelbė asmeninį bankrotą, nes turėjo 30 000 dolerių skolos.

Paskui 72 m. vyriškis išvyko į Meksiką, nepalikęs nei būsimo adreso, nei savo telefono numerio.

Meghan motina Doria išsiskyrė su Th. Markle‘u, kai dukteriai buvo šešeri. Prieš kelerius metus ji irgi paskelbė asmeninį bankrotą, kai kredito kortelių skola pasiekė 52 750 dolerių.

Th. Markle‘as turi dar ir sūnų iš santuokos su Doria. Beje, sūnus irgi neseniai paskelbė asmeninį bankrotą.

Nemalonūs faktai išaiškėjo kaip tik tuo metu, kai M. Markle skelbėsi esanti laimingiausia mergina pasaulyje.

Floridoje gyvenanti rašytoja S. Grant sakė 12 metų auginusi aktorę, kol ji gyveno Kalifornijoje, tad tokio abejingumo nesitikėjusi.

Ji teigė: „Karališkoji šeima pasibaisėtų, sužinojusi, kaip ji pasielgė su savo šeima. Tiesa sugriautų jos santykius su Harry‘u, jis nebenorėtų su ja susitikinėti, nes tai teršia jos reputaciją.“

Anot „Radar Online“, S. Grant ir jos tėvą įskaudino M. Markle „emocinės ir finansinės paramos nebuvimas“ nuo tada, kai ji išgarsėjo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)