Buvusi populiaraus realybės šou „Celebrity Big Brother“ žvaigždė atvirai kalba apie plastines operacijas – paskutinį kartą ji apie tai pasakojo pernai, o kartą ji yra pasakiusi, kad dėl ištinusio veido atrodo lyg burundukas.

„Atrodau lyg būčiau pilną burną prisikimšusi riešutų... Jaučiuosi ir atrodau kaip burundukas. Žinau, kad tai nenormalu. Esu mačiusi daug nepavykusių plastinių operacijų.“

Ji taip pat yra sakiusi, kad Holivude paplitusi senatvės fobija. Vis dėlto Jackie pripažįsta, kad žmonės šou verslo pasaulyje po truputį pradeda priimti senėjimo idėją.

„Holivudas bijo senatvės, bet manau, po truputį ir žmonės iš pramogų pasaulio pradeda įsileisti „senėjimo“ sąvoką… Tačiau visi mes norėtume tokios senatvės kaip mano. Be vaikštynės, ne slaugos namuose“, - įsitikinusi moteris.

J. Stallone - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)