Anapus Atlanto gyvenanti Sh. Doherty paviešino dar vieną nuotrauką, atspindinčią tai, ką vėžiu sergantis asmuo patiria po chemoterapijos.

„Diena po chemoterapijos ne visuomet būna lengva. Kartais žmogui nepavyksta šokti, valgyti, o kartais – net galvoti apie kitą dieną. Kartais atrodo, kad išsikapstyti nebepavyks. Bet tos mintys išsisklaido.

Kartais, galbūt net sekančią dieną, o gal ir po šeštosios, pavyksta pajudėti. Viltis yra. Tikimybė išgyventi taip pat yra. Visiems, kurie kenčia nuo vėžio – likite drąsūs. Likite stiprūs. Likite pozityvūs“, – jausmingai rašė Sh. Doherty.

Nuotrauka, kurią garsi aktorė paviešino socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje:

Šiemet aktorė atvirai prabilo apie sveikatą „Daktaro Ozo laidoje“. Ji paaiškino, kad dėl gydymo nebeturės vaikų, taip pat papasakojo, kad jai greitai darys operaciją. „Man 44-eri, mes su vyru norėjome vaikų“, – sakė ji.

Aktorė vartoja vaistus, kurie trukdo pastoti. Brunetė teigė, kad auglys dar neišoperuotas, onkologas pirmiausia skyrė vaistų, tikėdamasis, kad jie galbūt sumažins auglį.

Ji sakė daktarui Ozui dar nenusprendusi, kokią operaciją rinktis: „Yra du variantai. Spręs mano gydytojas, paskutinę akimirką viskas gali pasikeisti. <...> Pasakiau gydytojams – galutinis sprendimas jūsų. Ką darytumėte, jei būčiau jūsų žmona? Ką darytumėte, jei būčiau jūsų duktė?“

Medikai siekia užblokuoti estrogeną, kad jis nepasiektų auglio. Po mastektomijos aktorė pasakojo apsipratusi. Tai tik krūtys. Mieliau liksiu gyva ir pasensiu su vyru“, – sakė jis.

Ji ir fotografas Kurtas Iswarienko susituokė 2011 m. Jis sakė, kad žmonos liga jį sustiprino. „Tai mus suartino. Tai vienas iš išbandymų sutuoktinių porai“, – pabrėžė fotografas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)