Manoma, kad „Oskaro“ statulėlės laimėtoja romantiškus santykius su gerokai vyresniu „Juodosios gulbės“ režisieriumi užmezgė po vasarą vykusių darbų prie naujo filmo.

Prieš kelias savaites pavyko nufotografuoti jaukiai prie pietų besišnekučiuojančią aktorės ir 21-eriais metais už ją vyresnio režisieriaus porą.

Neatskleidžiamas šaltinis leidiniui „The Sun“ pranešė, kad J. Lawrence ir D. Aronofsky stengėsi savo santykių neviešinti ir laikėsi slaptumo.

„Visiškai neseniai J. Lawrence turėjo susidoroti su daug iššūkių pateikusiu darbu ir D. Aronofsky jai buvo tikra atrama. Kad ir kaip būtų, jie labai daug laiko leido kartu. Buvo akivaizdu, kad bičiulystė rutuliojasi į rimtus santykius“, – liudija neįvardijamas šaltinis.

Aktorė niekuomet nedalijo interviu apie savo asmeninį gyvenimą, tad ir šįkart, greičiausiai, šios žinios nepatvirtins.

Pastaruoju metu J. Lawrence širdies draugu buvo Chrisas Martinas iš grupės „Coldplay“. Deja, keturis mėnesius trukęs romantinis ryšys pernai nutrūko.

Po išsiskyrimo su muzikantu aktorė dar buvo siejama ir su kitu režisieriumi – Gabe‘u Polsky.

Reikia pasakyti, kad praeityje J. Lawrence artimai bičiuliavosi ir su „Iksmenuose“ nusifilmavusiu Nicholasu Houltu. Jų draugystė su pertraukomis tęsės nuo 2012-ųjų iki 2014-ųjų metų.

2005–2010-aisiais metais D. Aronofsky buvo susižadėjęs su aktore Rachel Weisz. Jie turi 10-ies metų sūnų Henry.

Porai išsiskyrus, R. Weisz pradėjo susitikinėti su dabartiniu savo vyru, vienu iš Jamesą Bondą įkūnijusių aktorių Danieliu Craigu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)