„Nuvykau į vakarėlį Russello Crowe'o apartamentuose. Jis ne tik išvadino mane „nig***“, bandė mane smaugti, bet dar ir burnodamas išvijo mane iš apartamentų. Vyrai, tuo metu buvę kambaryje, leido, kad tai nutiktų. Šiandien jaučiuosi siaubingai“, – feisbuko paskyroje sekmadienį rašė žinoma reperė.

Tiesa, netrukus A. Banks savo įrašą ištrynė, mat socialiniame tinkle ėmė plisti kita įvykio versija.

Anot liudininko, dalyvavusio R. Crowe vakarėlyje, A. Banks pati išprovokavo konfliktą elgdamasi agresyviai, tad aktoriui neliko nieko kito, kaip išvaryti nepageidaujamą viešnią iš savo apartamentų.

Liudininko teigimu, konfliktas prasidėjo, kai įsiutusi A. Banks pagrasino perpjauti A. Crowe'ui bei kitam vakarėlyje dalyvavusiam svečiui gerkles savo vyno taure.

Kol kas nei aktoriaus, nei reperės atstovai spaudai nekomentavo susiklosčiusios situacijos.

A. Banks versija patikėti kiek sunku, mat atlikėja jau yra pelniusi skandalistės etiketę, jai būdingi agresijos proveržiai.

Praėjusiais metais iš naktinio klubo išprašyta moteris kibo į atlapus apsauginiui, o incidento vaizdo įrašas netruko išplisti internete.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)