110
Kitas

2) Kodėl jai leista apsigyventi būtent šiame viešbutyje?

1) Kas nufilmavo mįslingąjį vaizdo įrašą?

Portalas „Radar Online“ paskelbė trijų minučių trukmės vaizdo įrašą, darytą Kim Kardashian apartamentuose nusikaltimo naktį, skelbia „The Daily Mail“. Po kelių valandų jis buvo pašalintas. Remiantis Prancūzijos įstatymais, filmuoti žmonės jų privačioje erdvėje negavus sutikimo griežtai draudžiama. Panašu, kad vaizdo įrašą slapta padarė kažkas, tuo metu buvęs kambaryje. Sklando gandai, kad tai galėjo būti ir policijos pareigūnas.

Vaizdo įraše matoma, kaip K. Kardashian, susisupusi į apklotą, sėdi ant sofos ir vaizdo skambučiu su kažkuo bendrauja. Nufilmuoti ir apartamentuose dirbantys policijos ir teismo medicinos pareigūnai. Remiantis įrašu, galima teigti, kad kambario durys neapgadintos.

Kardashianų šeimos atstovas spaudai patvirtino, kad medžiaga filmuota praėjus penkioms valandoms po nusikaltimo.

Štai ką apie vaizdo įrašą sako buvęs FTB agentas Manny Gomezas: „Man labai keista, kokia ji rami, rami ir jos asmeninė padėjėja. Ji elgiasi tarsi niekur nieko. Tai labai keista“.

110
Kitas

2) Kodėl jai leista apsigyventi būtent šiame viešbutyje?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)