JAV kalnų slidininkė Lindsay Vonn išsipasakojo, kas jai buvo sunkiausia santykiuose su legendiniu golfo žaidėju Tiger'iu Woods'u ir kas juos sieja dabar.

„Mes esame draugai. Gera su juo palaikyti kontaktą. Nors ir esame skirtinguose gyvenimo etapuose, tačiau jis vis tiek mano draugas“, – sakė moteris.

Pora kartu buvo trejus metus, tačiau praėjusiais metais – santykiai iširo. L. Vonn pripažino, kad nuolatinis buvimas „po padidinamuoju stiklu“ kenkė judviejų ryšiui.

„Tai buvo labai sunku. Išsiskyrimas, buvimas kartu, viskas buvo labai sunku. Mes buvome tarsi žuvų akvariume: visi mus stebėjo, teisė, komentavo, kas yra gerai ar blogai“, – pasakojo L. Vonn.

Tiesa, moteris teigė, kad tuo pačiu tai padarė ją stipresne: „Išmokau užblokuoti triukšmą ir kitų žmonių nuomones, manau, kad nesvarbu, ką mano kiti, jei tik esi laimingas.“

Vieno interviu metu sportininkė prisipažino, kad vis dar myli T. Woods'ą. „Aš mylėjau jį taip stipriai ir vis dar myliu, tačiau mums tiesiog nepavyko, suprantate? Mūsų grafikai buvo sunkiai suderinami, jis turi du vaikus, bet mūsų santykiai geri, mes draugai, tiesiog tai buvo labai sunku.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją