Kaip rašoma ieškinyje, kurį gavo people.com, Brigid Sweetman siekia prisiteisti iš aktoriaus pinigų už neteisėtų priežasčių sukeltą mirtį.

B. Sweetman tvirtina, kad J. Carey tris kartus buvo užkrėtęs jos dukterį lytiniu būdu plintančiomis ligomis, nes slėpė, kad pats nuo jų gydosi ir saugojo savo įvaizdį, vadino jos dukterį kekše, gėdino, o paskui su savo advokatais grasino jai, kad ši tylėtų.

J. Carrey advokatas Martinas D. Singeris kaltinimus ieškinyje pakomentavo taip: „Suprantama, kad dukters netekusi moteris ieško, ką apkaltinti. Tačiau <...> nukreipdama pyktį į Jimą Carrey ir siekdama jį apkaltinti dėl Cathrionos savižudybės, ponia Sweetman suka tuo pačiu tamsiu keliu, kaip ir jos (buvęs) vyras Markas Burtonas.“

Cathrionos tėvas M. Burtonas padavė aktorių į teismą dar rugsėjo mėn. Tiek jam, tiek B. Sweetman atstovauja tas pats advokatas Michael Avenatti.

Cathrioną White rado negyvą jos pačios namuose 2015 m. rugsėjo 24 d.

Aktorius laidotuvėse nešė moters karstą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)