Ir nepamirškime paties svarbiausio: reperis per 2016 metų MTV muzikinių apdovanojimų ceremoniją viešai prisipažino meilėje Rihannai.

Vis dėlto, visa tai jau istorija, mat panašu, kad pora pasuko skirtingais keliais. Tad kas gi nutiko iš tikrųjų?

Artimas porai šaltinis „E! News: pasakojo: „Rihanna ir Drake šiuo metu susitikinėja su kitais žmonėmis. Jie nebėra kartu“.

Vis dėlto, tai dar nereiškia, kad santykiai nutrūko amžiams. „Viskas tarp jų gali pasikeisti į gerąją ar blogąją pusę. Jie vis dar yra vienas kito gyvenimo dalis“, – toliau kalbėjo šaltinis.

O kol kas Drake linksminasi su kita mergina – atlikėja India Love. Kitas šaltinis atskleidė: „Drake ir India Love bendrauja mažiausiai kelias savaites“.

Įdomiausia yra tai, kad buvęs India Love vaikinas Cliffas Dixonas, anot gandų, buvo neištikimas jai su… Rihanna. Pasak šaltinio, „Drake gali susitikinėti su India Love dabar, kad atsikratytų Rihannos, ir tai aiškiai suveikė“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją