Moteris augina dešimties metų dukrą, kurios susilaukė su buvusiu vyru. Dabartinis įžymybės vyras – 42-ejų Christianas Horneris. Pora netveria džiaugsmu besilaukdami pirmojo bendro vaiko.

Žinią apie moters nėštumą paskelbė jos atstovas spaudai: „Geri ir Christianas yra nepaprastai laimingi galėdami pranešti, kad laukiasi pirmojo savo kūdikio. Pora yra beprotiškai laiminga dėl šių puikių žinių ir su nekantrumu laukia kūdikio.“

God bless Mother Nature #mamaspice 👶🏼

A photo posted by Geri Horner (@therealgerihalliwell) on Oct 10, 2016 at 8:04am PDT

Pati moteris pranešė žinią savo „Instagram“ paskyroje. Ji pasidalijo nuotrauka, kurioje matyti nėščia moteris, o šalia parašė „Telaimina Dievas motiną gamtą“.

Už Ch. Hornerio G. Halliwell ištekėjo pernai ir apibūdino jį, kaip geriausią savo draugą, skelbia dailymail.co.uk.

„Jis pažįsta mane it nuluptą. Prie jo man nereikia apsimetinėti“, – sakė ji.

Moteris teigė, kad pagaliau išmoko priimti save tokią, kokia yra ir mano, kad laimė yra raktas į grožį: „Būti laiminga, tai didžiausia grožio paslaptis. Norėčiau, kad būčiau tai žinojusi dar tada, kai man buvo 20. Būčiau sutaupiusi tiek daug pinigų...“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)