Tai, jog aktorius Vilniuje rado meilę paaiškėjo tuomet, kai jį į filmo premjerą atlydėjo žavi šviesiaplaukė. G. Darnellis neslėpė: jis įsimylėjo.

Televizijos laidoje jis pasakojo, jog mergina buvo atvykusi pas jį į JAV, taip pat jis dar kelis kartus lankėsi pas ją Lietuvoje. Santykiai sėkmingai klostėsi net dvejus metus.

"Per tą laiką gal tik kokius du mėnesius praleidome atskirai, tačiau čia mano karjera, aš turiu gyventi čia ir negaliu tiek daug laiko praleisti Europoje. Ji nuostabi mergina ir puiki draugė, mes vis dar artimai bendraujame, esame draugai socialiniuose tinkluose. Iš mūsų puikesni draugai, nei mylimieji. Mes tapome tikrai gerais draugais", - interviu pasakojo G. Darnellis.

Dar būnant pora Gilas ir Sandra davė interviu vienam žurnalui, tačiau kai žurnalas buvo išspausdintas, jiedu jau nebebuvo pora.

"Tiesą pasakius, po to interviu mes išsiskyrėme, tačiau dar nebuvome nusifotografavę ir tą dieną, kai vyko fotosesija, mes jau nebebuvome pora. Straipsnis buvo apie tai, kaip mes puikiai sutariam, mokam vystyti santykius per atstumą ir taip toliau, buvo labai juokinga, nes reikėjo apsimesti laiminga pora, o mes buvome ką tik po didžiulio barnio", - išsiskyrimą prisiminė Holivudo aktorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)