Pirmą kartą apie išgyventą košmarą kovojant su liga 50-ies metų aktorius prabilo radijo pokalbių laidoje „The Howard Stern Show“. Laida buvo transliuojama antradienį, rugsėjo 4 d.

Kaip pasakojo B. Stilleris, 2014-ųjų metų birželį gydytojai jam pranešė apie itin sunkios formos prostatos vėžį, o lygiai po dviejų mėnesių jis ryžosi operacijai.

Tų pačių metų rugsėjį paaiškėjo, kad vėžį pavyko išgydyti.

Aktorius paragino vyrus pasikonsultuoti su gydytojais ir pasirūpinti, kad kuo anksčiau būtų atlikti diagnostiniai prostatos vėžio tyrimai.

„Gauta žinia man buvo visiškai netikėta“, – pasakoja B. Stilleris.

Pasirodo, navikas jo organizme vystėsi jau penkerius metus ir jei nebūtų atlikta prostatos specifinio antigeno (PAS) tyrimo, baisi diagnozė būtų paaiškėjusi dar vėliau.

Apie tai, kokius išbandymus teko patirti, aktorius paskelbė ir socialiniame tinkle „Twitter“. Jis taip pat primygtinai paragino vyrus nedelsti ir būtinai pasitikrinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)