Buvęs asmens sargybinis Markas Beharas leidiniui „UsWeekly“ atskleidė, kad B. Pittas ir A. Jolie net filmavimo aikštelėje neslėpė savo jausmų – dažnai aistringai bučiuodavosi atokiau nuo pašalinių akių, vienas kitam siuntinėjo seksualinio pobūdžio žinutes.

Ši naujiena turėtų nejuokais supykdyti J. Aniston. Mat tuo metu B. Pittas vis dar buvo oficialiai ją vedęs. Nors tai, kad A. Jolie ir B. Pittas flirtavo jau filmuojant kino juostą galima buvo įtarti jau seniau, Brangelina šią žinią įnirtingai neigė.

2005-aisiais metais Bradas taip susižavėjo A. Jolie, kad ryžosi palikti buvusią partnerę aktorę J. Aniston.

Su B. Pittu J. Aniston susituokė 2000-aisiais, o išsiskyrė 2005-aisiais ir nepaisant to, kad 2015-aisiais J. Aniston ištekėjo už aktoriaus ir scenaristo Justino Theroux, ankstesnė jos santuoka su B. Pittu bei skyrybų pasekmės taip ir liko neblėstantį susidomėjimą keliančiu objektu.

DELFI primena, kad neseniai užsienio žiniasklaidą sudrebino žinia apie B. Pitto ir A. Jolie skyrybas. Pora kartu išbuvo beveik 12 metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)