Šaltinių duomenimis, kiekvienas, įeinantis į H. Hefnerio vilą, turi pasirašyti konfidencialumo sutartį, kad niekas nesužinotų apie jo būklę. „Jis atrodo labai sergantis“, – kalbėjo užsienio žiniasklaidos šaltinis.

H. Hefneris jau kelis mėnesius nesirodė viešumoje, tačiau jo atstovai tikina, kad „Playboy“ įkūrėjas jaučiasi gerai, nors kartais jį kamuoja nugaros skausmai.

Atstovas pasakojo, kad Hughas jaučiasi taip gerai, kad kasdien sportuoja ir net redaguoja legendinį savo žurnalą.

Paskutinėje Hefnerio paviešintoje nuotraukoje jis pozuoja su rožine šilkine pižama trediciniame vidurvasario nakties vakarėlyje rugpjūtį.

Leidinys „Page Six“ rašo, kad 90-etis turtuolis neseniai už 100 milijonų dolerių pardavė „Playboy“ vilą ir nuo tada viešumoje nebesirodė.

Pernai modelis Carla Howe žiniasklaidai pasakojo, kad Hughas jaučiasi taip blogai, kad net nebedalyvauja savo triukšminguose vakarėliuose: „Hefas toks silpnas, kad jį nuolatos lydi būrys slaugių“.

Tuo metu 30-etė Hugho žmona Crystal Hefner socialiniuose tinkluose pozuoja žiniasklaidai viešėdama Paryžiuje. Žinoma, nuotraukose ji viena.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)