Po vakarienės Paryžiaus restorane garsioji Kris Jenner išėjo linksmai nusiteikusi, tačiau moters apranga buvo apibūdinta kaip itin neskoninga.

Kris Jenner

Kaip spėjama, paskutines nėštumo dienas išgyvenanti Mila Kunis pastebėta einanti apsipirkti su dukrele. Už aktoriaus Ashtono Kutcherio ištekėjusi 33-ejų moteris buvo apsirengusi neįpareigojančia suknele ir, regis, beveik be makiažo.

Nors M. Kunis su vyru nėra linkę kalbėti apie savo asmeninį gyvenimą, tačiau aktorė interviu yra pasakojusi, kad per pirmąjį nėštumą vyras antrą jų namuose esantį šaldytuvą užpildė pačiais keisčiausiais produktais, kad kūdikio besilaukianti žmona bet kada galėtų išpildyti savo keisčiausius norus maistui.

Mila Kunis

Gražuolė Alessandra Ambrosio savo išvaizda nustebino ir vieno vakarėlio Niujorke svečius. „Victoria's Secret“ angelas devėjo blizgią suknelę ir maloniai pozavo fotografams.

Alessandra Ambrosio

Superžvaigždė Rihanna fotografų užfiksuota prabangiame viešbutyje Paryžiuje. Moteris užfiksuota tuo metu, kai su didžiule komanda matavosi drabužius savo madų šou.

Rihanna

Gerbėjus itin nustebino Charlize Theron, kuri užfiksuota gerokai suapvalėjusiomis formomis. Tiesa, tai – ne moters pasirinkimas nebesirūpinti savo figūra, o reikalavimas vaidmeniui, kurį moteris atlieka filme „Tully“.

Charlize Theron

Daugiau minėtų akimirkų - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją