Amerikiečių atlikėjo Lionelio Richie dukra Sofia Milane kartu su Brandonu grožisi mados savaitės renginiais. Jaunuoliai socialiniuose tinkluose mielai dalijasi asmenukėmis, kuriose pozuoja kartu.

DELFI primena, kad J. Bieberis su Sofia kartu buvo vos mėnesį, tačiau per jį mergina spėjo ne tik sulaukti pilnametystės, bet ir įsiamžinti paparacių nuotraukose, kuriose užfiksuota aistra Justinui.

Sofia su Brandonu Milane:

TMZ.com šaltinių duomenimis, Justinas ir Sofia niekuomet neplanavo bendros ateities, juos siejo tik bendros linksmybės. Porelė, kurių liepsnojančią aistrą paparaciai įamžino Meksikos kurorte, kartu nebuvo pastebėti jau kurį laiką.

Kalbos apie skyrybas žiniasklaidoje pasklido po to, kai jiedu savaitgalį praleido ne tik atskirai, bet net skirtinguose žemynuose. Kol J. Bieberis linksminosi vokiškame festivalyje „Oktoberfest, Sofia laiką leido su draugais Holivude.

TMZ.com juokauja, kad jų duomenimis, Justinas yra laisvas ir pasiruošęs į savo glėbį priimti bet kurią merginą.

Justinas Bieberis su Sofia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją