Santykiai, užsimezgę filmuojant juostą „Ponas ir ponia Smitai“, truko 12 metų. Garsių moterų ir karštos meilės B. Pitto asmeniniame gyvenime netrūko ir iki tol. Siūlome prisiminti, kam buvo pavykę užkariauti iki šiol vienu gražiausių vyrų visame pasaulyje laikomo aktoriaus širdį.

Robina Givens

Vienas iš pirmųjų rimtesnių romanų kino aktoriaus gyvenime buvo santykiai su dabar jau buvusia Mike‘o Tyseno žmona Robina Givens. Jie truko 1986-1987 metais. Vykstant M. Tysono ir R. Givens skyrybų procesui, buvęs bokso profesionalas sučiupo sutuoktinę šmirinėjančią po namus su B. Pittu.

Robina Givens

Jill Schoelen

Kitas žiniasklaidos itin gausiai nušviestas, tačiau trumpas romanas buvo 1989 metų ryšys su Jill Schoelen. Nors pora bendravo vos tris mėnesius, tačiau per tą laiką spėjo susižadėti. J. Schoelen nusprendė, kad tapti B. Pitto žmona nenori, tad, Budapešte besifilmuodama juostoje „Operos Fantomas“, sužadėtuves nutraukė.

Jill Schoelen

Christina Applegate

Neilgai trukus tais pačiais metais B. Pittas pradėjo susitikinėti su aktore Christina Applegate, kuri tuo metu kaip tik filmavosi seriale „Vedęs ir turi vaikų“. Tada Christinai tebuvo vos 18 metų. Ji B. Pittą nusivedė į 1989 metų MTV muzikos apdovanojimus, tačiau vidury pasimatymo paliko gražuolį likimo valiai dėl kito vyro.

Paklausta, kas buvo tas vyras, dėl kurio ji paliko apstulbusį patį B. Pittą, Ch. Applegate nuo atsakymo išsisuko – esą tai ne aktorius, tačiau visuomenėje puikiai žinomas veikėjas. Deja, tą vakarą nauja pora nesusiformavo. Ch. Applegate vėliau dar bendravo su B. Pittu, tačiau į pasimatymus daugiau nebėjo.

Christina Applegate

Sinitta

1989 metų pabaigoje B. Pittas kurį laiką susitikinėjo ir su dainininke iš Didžiosios Britanijos Sinitta (jai šiuo metu yra 49 metai). Kai dalyvavo televizijos projekte „I'm A Celebrity, Get Me Outta Here“, Sinitta sulaukė klausimo, kaip B. Pittas atrodo nuogas. Štai koks buvo britų muzikos žvaigždės atsakymas: „Labai seksualus. Labai gražus vyras, nuostabus kūnas. Bendravome dvejus metus. Su juo buvo labai smagu. Buvo jaunas ir labai mielas“.

Sinitta

Juliette Lewis

Tais pačiais 1989 metais B. Pittas užmezgė santykius su Juliette Lewis. Jie 1990 metais kartu dirbo filmuojant „Too Young to Die“, o 1993 metais – „Kalifornia“. Įsiplieskus jausmams, jai buvo tik 16 metų – aktorė buvo dešimčia metų jaunesnė už savo mylimąjį.

Kai „The Huffington Post“ aktorės paklausė, ką ji mano apie B. Pitto ir A. Jolie vestuves, ji nuoširdžiai nudžiugo: „Ar negali būti dar šauniau?“.

Juliette Lewis ir Bradas Pittas

Jitka Pohlodek

1993 metais B. Pittas trumpai susitikinėjo su tamsiaplauke manekene Jitka Pohlodek. Nors porelė daug laiko praleido dviese ir nestokojo aistros, B. Pittas niekaip negalėjo pamiršti jausmų J. Lewis.

1994 metais, kai susitikinėjo su J. Pohlodek, jis žurnalui „Vanity Fair“ prisipažino: „Vis dar ją myliu. Bėda ta, kad visi užaugome šventai tikėdami, kad meilė gali įveikti visas kliūtis. Kodėl niekas nesakė, kad taip nutinka ne visada?“, – su neslepiamu apmaudu kalbėjo aktorius.

Bradas Pittas (1994 m.)

Gwyneth Paltrow

Vienas iš žiniasklaidos intensyviausiai eskaluotų aktoriaus meilės ryšių buvo 1994 metų romanas su juostos „Didieji lūkesčiai“ žvaigžde šviesiaplauke Gwyneth Paltrow. Poros santykiai tęsėsi nuo 1994 iki 1997 metų. 1995 metais jie kartu filmavosi filme „Se7en“. 43 metų G. Paltrow taip pat buvo susižadėjusi su B. Pittu.

Aktorė praeitais metais per interviu atvirai prakalbo apie meilę B. Pittui ir atskleidė, kodėl jiems galiausiai nieko neišėjo: „Aš tiesiog buvau per jauna, nepasirengusi šeimai. Jis man buvo tiesiog per geras“.

Bradas Pitas ir Gwyneth Paltrow

Jennifer Aniston

1999 metais prasidėjo viena garsiausių, gražiausių ir liūdniausiai pasibaigusių meilės istorijų – 1999 metais B. Pittas įsimylėjo Jennifer Aniston. Nuo ko viskas prasidėjo? Aktorių agentai jiems surengė aklą pasimatymą. Po dvejus metus trukusios draugystės B. Pittas pasipiršo, o J. Aniston sutiko. 2000 metais meilės pasaką vainikavo vestuvės Malibu.

Tuo metu J. Aniston filmavosi seriale „Draugai“. Aštuntajame serialo sezone B. Pittas netgi pasirodė svečio teisėmis. Ironiška tai, kad serijoje, skirtoje Padėkos dienai, B. Pitto vaidinamas Willas Colbertas tiesiog negali pakęsti J. Aniston vaidinamos Rachel Green.

2004 metais „Madam Tussauds“ muziejuje Londone buvo pristatytos vaškinės J. Aniston ir B. Pitto kopijos – iki skyrybų buvo likę keli mėnesiai.

2004 metų rugsėjį prasidėjo nesutarimai. Priežastis – juosta „Ponias ir ponia Smitai“, kur B. Pittas filmavosi su gražuole A. Jolie. 2005 metų sausį oficialiai pranešta, kad pora pasuko skirtingais keliais. Penkerius metus jie buvo laikomi karščiausia Holivudo pora.

Bradas Pittas ir Jennifer Aniston

Angelina Jolie

Neilgai trukus 2005 metų rudenį Jungtinių Tautų gerosios valios ambasadorė A. Jolie išvyko į misiją Pakistane, o ją lydėjo ne kas kitas, o B. Pittas. B. Pittas ir A. Jolie iš pradžių neigė, kad pamilo vienas kitą „Pono ir ponios Smitų“ filmavimo aikštelėje, tačiau vėliau pripažino, kad jausmai užgimė būtent dirbant kartu.

2006 metais žurnalui „People“ A. Jolie patvirtino besilaukianti B. Pitto kūdikio. Pora yra pareiškusi, kad susituoks tik tada, kai šalyje tai laisvai padaryti galės visi norintys. 2012 metais pora susižadėjo, o 2014 metais susituokė. Dabar A. Jolie panoro skirtis.

Angelina Jolie ir Bradas Pittas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)