Aktoriui artimi šaltiniai teigia, kad aktorės pasakojamos istorijos apie B. Pitto bėdas dėl alkoholio ir pykčio priepuolius neigiamai paveiks poros vaikų gerovę. B. Pittas teigia, kad žmona „atvėrė pragaro vartus“ – dabar visą šeimą medžioja paparaciai.

Aktorius teigia norėjęs, kad skyrybos įvyktų tyliai ir be skandalų, tačiau A. Jolie nusprendė jį pateikti kaip blogą tėvą ir paprašė teismo vaikų globą skirti tik jai. Nuo aktorių šeimos namų Holivude visą parą nesitraukia fotografai, budi ir gausios policijos pajėgos.

Oficialiai A. Jolie ir B. Pittas susituokė prieš dvejus metus Prancūzijoje. Skyrybų paprašė aktorė, argumentuodama „nesutaikomais charakterių skirtumais ir paprašė jai skirti šešių poros atžalų globą“.

B. Pittas teigia, kad žmona „atvėrė pragaro vartus“.

Remiantis porai artimais šaltiniais, 41 metų aktorė nusprendė nutraukti santuoką, nes jai „neįtiko B. Pitto taikomi vaikų auklėjimo metodai“. Yra ir teigiančių, kad aktorei iki gyvo kaulo įgriso sutuoktinio priklausomybė „žolės ir alkoholio duetui“ bei nevaldomo pykčio priepuoliai. Skelbiama, kad pats B. Pittas apie žmonos norą skirtis sužinojo prieš kelias dienas ir buvo labai nustebęs, „The Mirror“ teigia šaltinis. Dar visai neseniai pora ketino kartu vykti į Londoną, bet pirmadienį planus atšaukė – būtent tą dieną A. Jolie ir pateikė skyrybų dokumentus.

A. Jolie ir B. Pittas pradėjo susitikinėti 2005 metų pradžioje, jie susipažino kartu filmuodamiesi kino filme „Ponas ir ponia Smitai“.

Skelbiama, kad A. Jolie kantrybės taurė galutinai persipildė sužinojus, kad sutuoktinis susižavėjo aktore Marion Cotillard, su kuria kartu filmavosi. Esą pavydo būta tokio stipraus, jog A. Jolie akivaizdžiai ignoravo M. Colillard.

„Marion buvo priblokšta. Ji tikėjosi susitikti su Jungtinių Tautų (JT) gerosios valios ambasadore, o štai Angelina iš pavydo net į jos pusę neatsisuko“, – teigia šaltinis.

Šaltinis pridūrė, kad gandai, esą B. Pittas užmezgė romaną su žaviąja prancūzų aktore, „yra 100 proc. laužti iš piršto“, ir patikino, kad šiuo metu aktoriui svarbiausi yra vaikai ir jų gerovė.

„Jis nenori, kad juos pasiektų neigiama informacija – jis nenori, kad jie spaudoje tiek apie jį, tiek apie motiną perskaitytų negerų dalykų. Jis tikrai nenori drabstytis purvais“, – sako šaltinis.

M. Cotillard 2007 metais užmezgė artimus ryšius su aktoriumi ir rašytoju Guillaume Canet, pora augina penkerių metų sūnų Marcelį.

„Bradas visada buvo griežtesnis. Jis norėjo, kad vaikai žinotų, kas yra disciplina. Taip, kartais vaikai jį išveda iš kantrybės ir jis pakelia balsą. Angelina švelnesnė ir atlaidesnė. Ji niekada nešaukia“.

A. Jolie, kurios interesus skyrybų byloje gina advokatė Laura Wasser, iš vyro finansinės paramos nereikalauja. Advokatė neseniai sprendė Johnny Deppo ir Amber Heard skyrybų bylą. A. Jolie dokumentuose skyrybų data įvardijo 2016 metų rugsėjo 15 dieną – praeitą ketvirtadienį.

Pora kartu viešumoje nesirodė jau kelis mėnesius. Paskutinį kartą ant raudonojo kilimo pasirodė 2015 metų lapkritį pristatydami bendrą darbą „By The Sea“ („Prie jūros“).

Šaltinis „Mirror“ sakė, kad A. Jolie neatsižada žodžių, kad „Bradas yra jos gyvenimo meilė, o sprendimas skirtis buvęs labai sunkus“. Yra teigiančių, kad pastaruoju metu pora labai smarkiai pykosi, ir B. Pittas dažnai ramybės ieškojo šeimos namuose Prancūzijoje.

Kalbant apie vaikų auklėjimą, štai ką teigia šaltiniai: „Bradas visada buvo griežtesnis. Jis norėjo, kad vaikai žinotų, kas yra disciplina. Taip, kartais vaikai jį išveda iš kantrybės ir jis pakelia balsą. Angelina švelnesnė ir atlaidesnė. Ji niekada nešaukia“.

A.Jolie advokatų komanda antradienį paskelbė pranešimą, kuriame teigia, kad aktorė nori skirtis dėl „šeimos gerovės“. „Ji situacijos nekomentuos ir prašo šiuo sudėtingu ir sunkiu metu gerbti jos ir artimųjų privatumą“, – teigia teisininkas Robertas Offeris.

A.Jolie vadybininkas Geyeris Kosinski taip pat išplatino pareiškimą, kuriame teigia: „Angelina visada darė ir darys tai, kas geriausia jos vaikams ir stengsis juos apsaugoti. Šiuo sunkiu metu ji prašo gerbti jos privatumą“.

Štai ką pareiškime teigia B. Pittas: „Man labai skaudu ir liūdna, tačiau tiek dabar, tiek visados svarbiausi yra vaikai. Prašau žiniasklaidos šiuo sunkiu metu jiems suteikti reikiamos erdvės“.

Ilgametis A. Jolie ir B. Pitto bičiulis, kuris nepanoro būti įvardytas, teigia: „Galėčiau teigti, kad žinia apie poros skyrybas mane šokiravo, bet taip nėra. Jos brendo jau ilgai“.

M.Cotillard į „The Daily Mail“ prašymą pakomentuoti situaciją nesureagavo, tačiau aktorei artimas šaltinis teigia: „Marion ir Guillaume labai laimingi, todėl šiuo metu sklandantys gandai tikrai nėra tai, ką aktorė norėtų girdėti. Teiginiai ,esą ji neištikima Guillaume su Bradu Pittu, labai skaudūs. Ji to niekada nepadarytų. Aktorė džiaugiasi laimingu šeimyniniu gyvenimu. Tai, kas šiuo metu vyksta, ją tiesiog sukrėtė“.

Ilgametis A. Jolie ir B. Pitto bičiulis, kuris nepanoro būti įvardytas, teigia: „Galėčiau teigti, kad žinia apie poros skyrybas mane šokiravo, bet taip nėra. Jos brendo jau ilgai“.

Anot šeimos bičiulio, rimtos problemos prasidėjo neilgai trukus po 2014 metų įvykusių jungtuvių, vainikavusių 12 metų trukusius santykius.

„Kai Angelinai 2013 metais atlikta mastektomija, jai svarbiausia tapo jos sveikata ir pats gyvenimas. Pasikeitė jos vertybių sistema. Vieną akimirką ji tiesiog ėmė ir atsidūrė savo motinos kailyje – ji nebebuvo ta pašėlusi, laukinė ir linksmybes mėgstanti moteris, kokia buvo anksčiau. Ji į viską pradėjo žiūrėti rimčiau, “, – pridūrė šaltinis.

A.Jolie motina Marcheline Bertrand, kuri 2007 metais mirė nuo kiaušidžių vėžio, anot bičiulių, visada buvusi žmogus, daręs jai didžiausią įtaką.

„Bradas labai ją palaikė, norėjo ir buvo šalia, todėl jie nusprendė oficialiai įteisinti savo santykius – tiek dėl savęs pačių, tiek dėl šešių atžalų. Jie norėjo, kad vaikai jaustųsi saugūs žinodami, kad jų tėvai įsipareigoję vienas kitam, nes motinos sveikatos problemos jiems buvo labai sunkus išbandymas“, – pasakoja šaltinis.

„Kai buvo kartu su Jennifer, būtent Angelina buvo tas jaudulys, kurio jam stigo gyvenime. Kai Angelina pasikeitė ir surimtėjo, Bradas nusivylė“, – teigia šaltinis.

Deja, neilgai trukus po vedybų situacija pradėjo keistis. „Angelina nebenorėjo gaišti laiko menkaverčiams dalykams. Bradas manė, kad svarbu gyventi pilnavertį gyvenimą, tačiau, bėgo mėnesiai, o Angelina kuo toliau, tuo labiau atsiribojo. Svarbiausiais jos gyvenimo autoritetais tapo vaikai ir darbas JT. Angelinai tapo nebeįdomūs projektai, galėję ją atitolinti nuo vaikų ir namų. Bradą ir toliau žavėjo kelionės, nuotykiai ir šlovė – tai, kas pirmiausia jį ir sužavėjo, kai sutiko būsimąją žmoną“, – sako šaltinis.

Anot bičiulio, tokia pati esą buvusi ir B. Pitto skyrybų su Jennifer Aniston priežastis – „jam tiesiog įgriso ramus ir tylus gyvenimas“.

„Kai buvo kartu su Jennifer, būtent Angelina buvo tas jaudulys, kurio jam stigo gyvenime. Kai Angelina pasikeitė ir surimtėjo, Bradas nusivylė“, – teigia šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)