Incidentas įvyko po R. Lochte pasirodymo per pirmadienį, rugsėjo 12 d., vykusią šokių konkurso transliaciją ABC kanalu, skelbia „Reuters“.

Su R. Loche susijęs skandalas kilo tada, kai sportininkas pripažino pagražinęs istoriją apie tai, kad buvo apiplėštas ir jam, kaip ir dar trims plaukikams, buvo grasinama ginklu po vakarėlio, surengto pasibaigus Rio de Žaneiro olimpinėms žaidynėms.

Atsiprašęs ir kaltę dėl melagingų tvirtinimų pripažinęs ne vieną aukso medalį laimėjęs plaukikas neteko keturių rėmėjų, be to, jam dešimt mėnesių uždrausta dalyvauti varžybose.

Kaip pranešama iš Los Andžele veikiančios ABC studijos, pasibaigus pasirodymui R. Lochte stovėjo scenoje greta šokių partnerės šokėjos profesionalės Cheryl Burke. Pora klausėsi negailestingos žiuri narių kritikos. Tuo metu į sceną įsiveržė du priešiškai nusiteikę vyrai.

Ryanas Lochte

Apsaugos darbuotojai sutramdė vyrus ir dar kelis protestuotojus, o tada išvijo juos iš salės.

Po reklaminės pauzės, R. Lochte kreipėsi į auditoriją sakydamas: „Man pavyko. Šiuo metu galvoje begalė minčių. Jaučiuosi šiek tiek įskaudintas. Dalyvauju čia norėdamas išmėginti šį tą visiškai man neįprasto ir man pavyko.“

Los Andželo policijos departamento atstovas pranešė, kad du vyresni nei 40-ies metų Los Andželo gyventojai suimti dėl įvykdyto pažeidimo. Pasak policijos, žmonės per incidentą nenukentėjo.

ABC naujienų reporteris Jasonas Nathansonas socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė nuotrauką, kurioje nufotografuoti du vyrai su antrankiais. Jie dėvi marškinėlius, ant kurių pavaizduotas protesto prieš R. Lochte simbolis.

Incidentas iš "Dancing with the Stars" filmavimo

Dvylikos olimpinių medalių savininkas dalyvauja 23-iajame šokių projekto „Dancing With the Stars“ sezone. Per šį konkursą garsūs ir žinomi žmonės pasirodo su klasikinių šokių meistrais. Konkurso laimėtoją lemia publikos balsai.

Šiame šokių konkurse yra dalyvavę tokios asmenybės kaip 2008-aisiais viceprezidento postą bandžiusios užimti respublikonų iškeltos kandidatės Sarah Palin duktė Bristol Palin, dainininkas Donny Osmondas ir sportinę karjerą baigęs olimpinių žaidynių dalyvis greitojo čiuožimo rungtyse Apolo Ohno.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją