Elą Bandį vaidinusį aktorių Edą O'Neilą vėliau dar buvo galima pamatyti kino teatruose bei dar keliuose serialuose, o kaip įspūdingosios Pegės vaidmens atlikėja Katey Sagal? Kaip susiklostė jos gyvenimas?

Šiuo metu aktorei jau 62-ji. Ir, daugelio nuostabai, ji ne tik aktorė, bet ir dainininkė bei dainų autorė. Po to, kai po 11 sezonų baigėsi populiarusis serialas „Vedęs ir turi vaikų“, moteris dar vaidino serialuose „Anarchijos sūnūs“, „8 paprastos taisyklės“, įgarsino Leelą animaciniame seriale „Futurama“. Beje, serialas „Anarchijos sūnūs“ jai tapo lemtingu – 2011-ais už vaidmenį ji gavo „Auksinį gaublį“, 2004 metais ištekėjo už šio serialo kūrėjo Kurto Sutterio.

Dainininkės karjera

Dainininkės kelią K. Sagal pradėjo 1973 metais, kuomet tapo Bobo Dylano ir Tanya Tucker pritariančiąja vokaliste. Po poros metų įsiliejo į grupės „The Group With No Name“ veiklą, o 1978-aisiais drauge su Bette Midler dainavo grupėje „The Harlettes“.

1994 metais K. Sagal išleido savo pirmą solo albumą, po dešimties metų pasirodė ir antrasis. Aktorės balsą galima girdėti serialo „Anarchijos sūnūs“ garso takelyje.

Trys santuokos ir tragedija

K. Sagal tekėjo tris kartus. Su muzikantu Freddie Beckmeieriu gyveno trejus metus, su būgnininku Jacku White'u - septynerius. Vėliau, kaip jau minėjome, susituokė su TV serialo kūrėju Kurtu Sutteriu.

1991-aisiais, besifilmuodama "Vedęs ir turi vaikų", K. Sagal sužinojo, jog laukiasi. Tuomet buvo pakoreguotas scenarijos ir jos herojė Pegė taip pat ėmė lauktis. Deja, nėštumas baigėsi tragedija: septintą mėnesį besilaukiančiai aktorei skubiai atliktas Cezario pjūvis, o dukrelė gimė negyva. Seriale herojės nėštumas tuomet buvo pavaizduotas lyg "sapnas".

Vėliau aktorė su antruoju vyru vis tik susilaukė dviejų atžalų - dukters Sarah Grace bei sūnaus Jacksono Jameso.

Gedėdama pirmagimės dukrelės, K. Sagal parašė dainą "(You) Can't Hurry the Harvest".

Su dabartiniu vyru aktorė susituokė 2004 metais, privačios ceremonijos jųdviejų namuose Los Andžele metu. 2007-aisiais jiems dukterį Esmé Louise pagimdė surogatinė motina.

K. Sagal anksčiau ir dabar - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)