Superžvaigždė Beyonce pirmadienį surengė teminį savo gimtadienio vakarėlį Niujorke, į kurį susibūrė daugybė persirengusių žvaigždžių. Gimtadienio šventė vyko ant „Nomad“ viešbučio stogo. Į vakarėlį atvyko tokios įžymybės, kaip Kelly Rowland, Michelle Williams, Kendrickas Lamaras, Usheris, Solange Knowles, Joan Smalls, Jourdan Dunn, Puff Daddy, Cassie, „Chance the Rapper“, Alicia Keys ir daugybė kitų.

Jourdan Dunn atvyksta į Beyonce gimtadienio vakarėlį

Modelis Karin Chiche pademonstravo savo dailią figūrą Majamio paplūdimyje. Su draugais laiką leidusi mergina buvo užfiksuota smalsių fotografų.

Karin Chiche paplūdimyje

Supermodelis bei „Victoria's Secret“ angelas Adriana Lima pastebėta sportuojanti Niujorke. Dvi dukreles pagimdžiusi moteris fotografams pozavo įtempusi raumenukus ir nepriekaištingai atrodydama net su sportine apranga ir be lašelio makiažo.

Adriana Lima Niujorke

Tuo tarpu kitas „Victoria's Secret“ angelas – Karlie Kloss laisvalaikį Niujorke leido apsipirkinėdama. Stilinga mergina fotografų užfiksuota kalbanti telefonu, tačiau net ir tada ji nesutriko ir šypsojosi.

Karlie Kloss apsipirkinėja Niujorke

Dainininkas Ricky Martinas neslėpė jausmų savo mylimajam Jwanui Yosefui. Pora buvo užfiksuota romantiškai leidžianti laiką nedidelėje jachtoje prie Ibisos krantų. Prie poros prisijungė ir jųdviejų bičiulė Esther Canades.

Romantiškos Ricky Martino atostogos Ibizoje

Niujorke taip pat vyko ir paradas, kuriame kaskart dalyvauja nuo 1 iki 3 milijonų dalyvių, kurie keliauja per Bruklino gatves. Spalvinga fiesta pritraukia ir daugybę žiūrovų.

Paradas Niujorke

Niujorke antradienio popietę buvo filmuojama „Keeping Up with the Kardashians“ laida. Džinsiniais drabužiais apsirengusi Kim Kardashian ir jos geriausias draugas Jonathanas Chebanas pakliuvo į lietaus audrą ir buvo palydėti apsaugai laikant skėtį.

Kim Kardashian Niujorke pakliuvo į nedidelę audr4

Paplūdimyje pastebėta ir Janice Dickinson, kuri neseniai paskelbė apie tai, kad įveikė kovą su krūtų vėžiu. Tiesa, moteris pastebėta, rūkanti cigaretę. 61-erių moteris devėjo mažai kūno dengiantį maudymosi kostiumėlį ir atrodė puikiai leidžianti laiką.

Janice Dickinson

Daugiau minėtų akimirkų nuotraukų - galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)