Šaltinių duomenimis, 26-erių Taylor pasijuto nepatogiai ir nusprendė nebetęsti santykių su 35-erių Tomu dėl to, kad pastarasis labai mėgo viešinti jųdviejų santykius.

Artimas Taylor bičiulis užsienio naujienų portalui pasakojo, kad mergina niekuomet nemėgo viešinti asmeninių santykių. Negana to, ji dar niekuomet nežengė raudonu kilimu, įsikibusi į parankę kokiam nors vaikinui. Tuo metu Tomas kartu su ja ketino keliauti į „Emmy“ apdovanojimų ceremoniją.

DELFI primena, kad T. Swift su naujuoju vaikinu ėmė susitikinėti po to, kai išsiskyrė su Calvinu Harrisu. Per kelia pirmąsias draugystės savaites jiedu aplankė daugybę pasaulio kampelių, tačiau vėliau paparaciai vis rečiau juos įamžindavo kartu.

Beje, jie jau buvo spėję vienas kitą pristatyti ir savo tėvams.

Užsienio naujienų portalas teigia, jog Tomas neigė esą ši draugystė tebuvo noras pasirodyti. „Tiesa yra ta, jog mes su Taylor esame laimingi kartu. Viskas ne dėl viešumo“, – liepą leidiniui „The Holllywood Reporter“ kalbėjo vaikinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)