„Tikiuosi, kad esu „šiek tiek mažiau nuobodi“ nei buvau po 25 aktorystės metų ir būdama tame filmų kūrimo rate“, – sakė R. Zellweger per spaudos konferenciją, kuri pirmadienį, rugsėjo 5 dieną, buvo surengta filmo „Bridžitos Džouns kūdikis“ („Bridget Jones's Baby“) pristatymo proga.

R. Zellweger sakė, kad 2010 metais nusprendė palikti Holivudą norėdama „išsiaiškinti naujus dalykus“ ir augti kaip asmenybė už pramogų industrijos ribų.

„Norėjau išmokti kažką, kas neturėjo nieko bendro su veikėjo nagrinėjimu. Norėjau išmokti kai kurių dalykų, kurie nepatenka į filmų kūrimo Holivude kompetenciją. Norėjau šiek tiek normalumo, – aiškino R. Zellweger. – Norėjau išmokti kažką naujo ir augti kaip asmenybė, ir matau, kad turiu gabumo mane dominantiems dalykams. Ir jeigu ne dabar, tuomet būtų „Ak, dar po dviejų metų arba trijų, tada po dešimties metų“. Ir tada, galų gale, tu tiesiog to nepadarai. Nenorėjau, kad taip nutiktų“.

Tad kam grįžti į Holivudą? Aktorė sakė, kad nors išbandė naujus dalykus, galiausiai jautė poreikį grįžti prie aktorystės šaknų.

„Tai buvo išties laipsniškas dalykas. Paprasčiausiai pradėjau dairytis, šį bei tą skaityti. Buvau tiesiog smalsi ir man to trūko, – toliau kalbėjo R. Zellweger. – Turiu naują perspektyvą. Kol dariau nedidelę pertrauką filmavimesi, šiek tiek dirbau kitoje kameros pusėje“.

R. Zellweger dar kartą suvaidino pamėgtą Bridžitos Džouns personažą juostoje „Bridžitos Džouns kūdikis“. Aktorė tvirtina negalinti įsivaizduoti geresnio filmo sugrįžimui į vaidybą.

„Grįžti ir vėl pradėti nuo šios senos, didelės ir nefunkcionuojančios šeimos buvo išties gražus būdas vėl pradėti, – džiaugėsi aktorė. – Esu visiškai išlepinta draugysčių, kurias turiu šioje filmavimo aikštelėje“.

Nors ir „atostogavo“ nuo Holivudo, tai nereiškė, jog aktorė buvo visiškai išnykusi iš spaudos puslapių. Anaiptol. Neseniai gerbėjai bei grožio chirurgijos specialistai kritikavo žvaigždę dėl potrauko plastinėms operacijoms, pakeitusioms net jos veido bruožus.

R. Zellweger išvaizdos pokyčiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)