Prieš kelis mėnesius daryta asmenukė tuomet nesukėlė jokių įtarimų, tačiau pastarosiomis dienomis internautai tiesiog šėlsta dalydamiesi nuotraukomis, naudodami įvairius kontrastus ir bandydami „išryškinti“, anot jų, ant galinės automobilio sėdynės sėdinčio M. Jacksono siluetą.

if you give a little love, you can get a little love of your own.

A photo posted by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on Mar 4, 2016 at 1:59pm PST

Internautai ne tik spėlioja, kas gi iš tikrųjų užfiksuota Paris asmenukėje. Pasitelkę savo įgūdžius kuria ir versijas, kuriose abejojantiems bando dar labiau patvirtinti versiją, jog nuotraukoje – tikrai popkaraliaus siluetas.

Internete sklandantis vaizdo įrašas:

Nors M. Jacksonas anapilin iškeliavo dar 2009, jo populiarumas, rodos, neslopsta iki šiol. Net ir po mirties jis uždirba milžiniškas pinigų sumas. Negana to – jo vardas nedingsta iš žiniasklaidos puslapių, čia vis dar aptarinėjamas skandalingas jo asmeninis gyvenimas.

DELFI kviečia prisiminti dešimt įdomiausių istorijų iš popkaraliaus gyvenimo:

1979 metai – pirmoji plastinė nosies operacija

Pats M. Jacksonas visą gyvenimą atkakliai tvirtino, jog jam buvo atliktos vos dvi plastinės operacijos, tačiau daug žmonių prisimena jų buvus žymiai daugiau. Pirmą kartą plastinė nosies operacija jam buvo atlikta po to, kai dainininkas ją susilaužė per šokių treniruotę. Tačiau dauguma mano, jog tai tebuvo pretekstas pradėti iš pagrindų keisti savo išvaizdą (pradedant nuo nosies).

1984 metai – bičiulystė su trylikamečiu

M. Jacksonas ne juokais šokiravo pasaulį į „Grammy“ apdovanojimų ceremoniją atsivedęs trylikametį aktorių Emmanuelį Lewisą (tais laikais jis filmavosi populiarioje situacijų komedijoje „Webster“). Dainininkas ir jaunasis aktorius susipažino kuriant vaizdo klipą dainai„Thrilled“, lankėsi vienas kito namuose. E. Lewisas apie draugystę su popkaraliumi yra sakęs: „Tai paslaptis. Smagūs dalykai, kuriuos kartu veikiame, lieka tik tarp mūsų“.

1985 metai – M. Jacksonas globoja šimpanzę

M. Jacksonas šimpanzę Bubbles pasiėmė iš Teksase veikusios tyrimų laboratorijos. Per labai trumpą laiką Bubbles tapo gera dainininko draugė, miegodavo vienoje lovoje su šeimininku, išmoko naudotis tualetu ir meistriškai vogti saldainius. Kartu su garsiuoju šeimininku šimpanzė vykdavo ir į gastroles. Skelbiama, kad kartą Bubbles M. Jacksonui palaikė kompaniją per pietus su vieno Japonijos miesto meru. Tačiau šimpanzė užaugo pernelyg didelė ir agresyvi, tad 2003 metais ji perkelta į Floridoje esančią gyvūnų prieglaudą. Kiekvienais metais priegaudos darbuotojams tenka šimpanzės išlaikymui surinkti nemažai pinigų, nes dainininkas mylimos Bubbles savo testamente nepaminėjo.

1986 metai – nuotrauka, vaizduojanti M. Jacksoną deguonies kameroje

M. Jacksonas eilinį kartą atsidūrė dėmesio centre, kai buvo paskelbtos nuotraukos, kuriose dainininkas guli savo nuosavoje deguonies kameroje. Dainininkas sakydavo, jog ji jam padės „sulaukti 150-ojo gimtadienio“. Spėjama, kad deguonies kamera popkaralius pradėjo naudotis po to, kai smarkiai apdegė per vieno gaiviojo gėrimo reklamos filmavimą. Deguonies kamera „Sechrist 2500B“ dabar priklauso vienai Amerikos ligoninei.

1992 metai – „Smooth Criminal“ batų patentas

M. Jacksonas užpatentavo (patento numeris 5255452) specialius batus, leidusius jam ir jo šokėjams į priekį palinkti 45 laipsnių kampu ir sukurti žemės traukos dėsnius paneigiantį reginį. Šių batų paslaptis – kulnas, sukimbantis su scenos danga.

1994 metai – santuoka su L. M. Presley

1994 metais M. Jacksonui vedus Lisą Marie Presley susijungė dvi bene įtakingiausios muzikos pasaulio šeimos. Įdomi pastaba: L. M. Presley popkaraliaus žmona tapo po savo skyrybų praėjus vos 20 dienų. Santuoka truko vos dvejus metus, tačiau per tą laiką porelė susilaukė nemažai žiniasklaidos dėmesio – vien ko vertas bučinys ant scenos per MTV renginį.

2002 metai – per plauką nuo tragedijos

M. Jacksonas Berlyne sukėlė nemenką skandalą vos pro viešbučio penktojo aukšto langą neišmetęs savo sūnaus Prince Michaelio II. Vėliau popkaralius pripažino, jog tiesiog padarė apmaudžią „klaidą“: „Mane tiesiog užliūliavo akimirkos džiaugsmas. Specialiai niekada gyvenime nesukelčiau pavojaus savo vaikų gyvybei“.

2002 metai – padėkos kalba, sukėlusi juoką

Dažnai šis ne itin malonus nesusipratimas įvardijamas kaip viena iš keisčiausių akimirkų MTV VMA apdovanojimų istorijoje. Per klaidą popkaralius pasakė padėkos kalbą už Tūkstantmečio atlikėjo apdovanojimą. Iš tikrųjų Britney Spears tenorėjo jį pasveikinti su gimtadieniui, o ne įteikti prestižinį apdovanojimą.

2003 metai – Martino Bashiro dokumentika

Britų žurnalistas Martinas Bashiras praleido tris mėnesius kalbindamas ir filmuodamas popkaralių – jį domino viskas, kas susiję su žvaigždės gyvenimu. Laida, kurioje popkaralius pripažino lovą besidalijantis su vaikais, buvo žiūrima daugiau nei 27mln. žmonių. Joje įamžintas ir nepamirštamas apsipirkimas Las Vegase, per kurį M. Jacksonas baldams išleido milijoną dolerių (2,58 mln. Lt).

2009 metai – apsipirkinėjimas vilkint pižamą ir chirurginę kaukę

Dauguma žvaigždžių specialistai maskuojasi, kad viešumoje jų niekas neatpažintų, tačiau M. Jacksono aksesuarai jį visada paversdavo dėmesio centru. Per vieną apsilankymą parduotuvėje Los Andžele, dainininką lydėjo asistentas, kurio pareiga buvo laikyti jam virš galvos skėtį... uždaroje patalpoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)